„Prințișorul imobiliarelor din Cluj” se pregătește de nuntă cu fiica unui fost fotbalist – FOTO

Fiul „regelui imobiliarelor din Cluj” a pus ochii pe fiica în vârstă de 20 ani a fostului portar al Stelei, regretatul Martin Tudor.

Cei doi tineri amorezați au fost surprinși de paparazzi la o terasă din zona Pipera din București, scrie prosport.ro.

Bogdan Căpușan, supranumit „prințișorul imobiliarelor din Cluj”, este un împătimit al bolizilor de lux, având o colecție impresionantă de mașini în garajul propriu, printre care Mercedes Brabus G-Class, Rolls Royce Ghost, Rolls Royce Dawn, Ferrari F12 Berlinetta sau Lamborghini Urus.

Bogdan și Carla Tudor formează un cuplu de un an și jumătate, având o relație discretă. Cei doi sunt obișnuiți ai vacanțelor de lux, iar fiul milionarului efectuează în ultima perioadă vizite tot mai dese în București.

Frumoasa blondă în vârstă de 20 ani i-a sucit mințile tânărului milionar din Cluj, iar cei doi s-ar putea chiar pregăti de nuntă.

Carla Tudor este fotomodel, având multe prezentări de modă în București. De asemenea a realizat mai multe pictoriale extrem de apreciate.

Tânărul Bogdan Căpușan este văzut tot mai des în București, fiind interesat să investească și în Capitală, în special în zona de nord.

Bogdan Căpușan și-a comandat o mașină de trei milioane de euro, un Aston Martin Valkyrie, model fabricat în doar 150 de exemplare.

Chimu Căpușan este supranumit „regele imobiliarelor din Cluj”, construind zeci de ansambluri rezidențiale în oraș. Este un om de afaceri discret, retras și se ferește să apară în locuri publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.