Primele imagini cu Dinu Patriciu după transplantul de ficat la Milano

Omul de afaceri Dinu Patriciu a trecut printr-o operaţie dificilă la clinica Niguarda, din Milano, dar continuă lupta cu dificila boală. Acesta trece prin momente delicate: are restanţe financiare la spital, femeia despre care s-a scris ca îi controlează averea nu-i mai este alături, dar a avut parte totuşi de o vizită surpriză, potrivit wowbiz.ro.

dinu patriciu dupa operatieDinu Patriciu, omul care altădată domina topul celor mai bogaţi români, este din ce în ce mai singur. De sărbători, atât fiica cea mare, dar şi Melanie Ann Chen, femeia despre care s-a scris că îi controlează averea magnatului, au preferat să meargă în vacanţă, la schi, în două staţiuni montane exclusiviste din Europa.

Omul de afaceri a chemat-o la clinică pe una din asistentele sale personale, Silvia Zagrai, pentru a afla care este situaţia la zi a holdingului său. Acesta a venit în Italia însoţită de fratele magnatului, Şerban Patriciu, unul dintre foarte puţinii oameni cărora pare să le mai pese de soarta omului de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.