Banii nu aduc fericirea. Un inel de logodnă de 23.000 euro, dăruit de un om de afaceri excentric din Transilvania fostei. Cine este acesta?

Un om de afaceri excentric din Transilvania, dintr-o micuță localitate din Crișana, Brad, a demonstrat că dragostea nu are limite, iar atunci când îndrăgostit lulea parcă nici nu mai conteaza altceva. Este și cazul antreprenorului Voicu Ienci, care i-a dăruit un inel de logodnă fostei sale iubite în valoare de 23.000 euro, pe care l-a adus tocmai din Kuala Lumpur.

Voicu deține proprietăți în mai multe orașe din Transilvania și este des văzut în Cluj-Napoca, în compania unor oameni de afaceri clujeni, printre care tânărul antreprenor imobiliar clujean Vladimir Dan.

Povestea de dragoste a lui Voicu Ienci cu tânăra domniță, Iulia pe numele ei, a început în urmă cu trei ani, iar dragostea a fost atât de mare între cei doi încât acesta i-a dăruit un inel marca Tiffany de 23.000 euro, realizat la comandă.

Cei doi au stabilit rapid data nuntii, spre bucuria tinerei domnișoare, dar tânărul avea alte planuri. 

Apropiații acestuia susțin că este importantă liniștea în viata decât orice suma de bani. Acesta a părăsit domiciliul conjugal, condiderând că a fost o lipsă de înțelegere. „A fost o totala lipsa de empatie și înțelegere”, le-a spus Voicu prietenilor, care s-au șocat ca a esta a plecat fără inelul de 23.000 de euro. Bărbatul susține că nu regretă investiția pe care a făcut-o.

În prezent, Voicu Ienci frecventează des Clujul, în încercarea de a-si extinde business-ul, fiind văzut des la cunoscutul local central Che Guevara, în prezenta unor dezvoltatori imobiliari. Unul dintre aceștia este Vladimir Dan.

Vladimir Dan

One thought on “Banii nu aduc fericirea. Un inel de logodnă de 23.000 euro, dăruit de un om de afaceri excentric din Transilvania fostei. Cine este acesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.