Cel mai performant studio de înregistrări media din Cluj, la Școala de Arte Cluj

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” a anunțat deschiderea către publicul larg a celui mai nou și mai performant studio de înregistrări media din Cluj.

Dat în funcțiune în vara acestui an, după o investiție a Consiliului Județean Cluj, Studioul Media „ARTE” propune celor interesați posibilitatea înregistrării, multiplicării și mixării profesionale a producțiilor audio și video, într-un spațiu amenajat în conformitate cu cele mai exigente standarde ale industriei muzicale.

De asemenea, Școala Populară de Arte oferă celor interesați posibilitatea de a beneficia de taraf/orchestră pentru muzică populară și formație pentru muzică ușoară sau pentru realizarea unor negative.

Dotat cu echipamente de ultimă generație „ProTools”, noul studio media este format dintr-o cameră de mixaj, una destinată înregistrării ansamblurilor corale/orchestrelor/grupurilor camerale, alta pentru înregistrări de voce sau de instrument solistic şi două camere destinate înregistrării instrumentelor muzicale.

De asemenea, Studioul Media „Arte” oferă posibilitatea înregistrării simultane, din toate încăperile sale.

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” este cea mai mare și mai modernă instituție de profil din țară. Aceasta dispune, începând din 2018, de un sediu complet renovat, după o investiție a Consiliului Județean Cluj cifrată la peste 1,6 milioane de euro.

De asemenea, în cursul anului precedent școala s-a îmbogățit cu un spațiu multifuncțional nou – Grădina „Wagner”, destinat spectacolelor în aer liber, care se vor putea desfășura într-o ambianță fermecătoare, cu alei şi pergole cu trandafiri, garduri vii şi alei de promenadă, în mijlocul cărora se află o fântână arteziană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.