Fotbalistul lui „U” Cluj, Dragoş Firţulescu, recucerit cu o replică perversă de fosta iubită, într-un club din Vâlcea!

Adriana Mitran, cea mai bună prietenă a sexy-asistentei de la „Un show păcătos”, Mădălina Pamfile, a dat peste fostul ei iubit, fotbalistul Dragoş Firţulescu, într-un club din Vâlcea. Cunoscută ca şi sosia asistentei tv, Adriana l-a recucerit pe mijlocaşul Universităţii Cluj cu o replică foarte perversă.

Mădălina Pamfile şi sosia sa Adriana Mitran s-au cunoscut prin intermediul fotbalistului, de la U Cluj, Dragoş Firţulescu. Prima întâlnire dintre cele două a rezultat într-o ceartă monstru, acestea s-au păruit pentru fotbalist în plină stradă, dar apoi au devenit cele mai bune prietene. Săptămâna trecută, Adriana Mitran a luat-o pe Pamfile la ea acasă, la Vâlcea, iar cum frumoasele brunete aveau chef de distracţie, au profitat de aceasta ocazie şi au ieşit într-un club. Acolo, supriză, cele două au dat nas în nas cu Dragoş Firţulescu. Ca şi cum nu s-ar fi întămplat nimic, fotbalistul le-a făcut cinste fostelor sale iubite cu mai multe pahare de votcă. Cum focul dragostei încă a rămas viu, sosia lui Pamfile şi-a făcut prima curaj şi l-a „atacat” pe micuţul mijlocaş cu o replică foarte perversă. „Vreau să ţi-o sug până îţi rămân adidaşii mici”, i-a spus în gura mare, în faţa tuturor celor prezenţi la masă, Adriana Mitran lui Firţulescu.

Recucerit de fosta iubită

Cu aceste cuvinte, fotbalistul a fost recucerit de apetisanta vâlceancă şi s-au retras împreună la un hotel din Vâlcea, în timp ce asistenta tv a fost nevoită să o aştepte pe aceasta într-o benzinărie din oraş, timp ce câteva ore bune. Fostei „eleve a lui Mazăre” nu i-a picat deloc bine acest lucru, mai ales că ea a fost cea care s-a sacrificat de dragul sosiei sale.

Cancan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.