Telenovela a ajuns la final! Bahmu rămâne săracă după divorţ: „Prigoană e milionar, eu nu am poziţia lui”

Divorţurile par să fie ceva obişnuit în familia Prigoană. Despărţirea dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană capătă proporţii tragice pe zi ce trece.

Deşi sunt patru divorţuri la activ între cei doi, peste care s-a trecut cu zâmbetul pe buze şi tratând situaţia cu umor, Bahmu pare să fie acum la un pas de colaps.

Mai supărată ca niciodată, ea a mărturisit că despărţirea de Prigoană o afectează din toate punctele de vedere, inclusiv cel financiar. Conştientă că nu are banii soţului său, Adriana pare să se dea învinsă în lupta cu politicianul.

„Eu am crezut în mariajul cu Silviu Prigoană. Eu l-am iubit pe Silviu Prigoană cu adevărat. Nu am fost niciodată o profitoare şi puteţi să-mi verificaţi conturile. Nu am carduri bancare cu sume nelimitate, nu am avut niciodată diamante, nu s-a pus problema asta. Din acest motiv am vrut să mă lase să lucrez ca să am banii mei”.

În momentul ăsta mă simt foarte vulnerabilă. Gândiţi-vă că Silviu Prigoană este ales al poporului, este parlamentar în Parlamentul României. Gândiţi-vă că este milionar, în topul milionarilor, are putere şi influenţă. Mai mult, are studii juridice! Eu sunt o femeie cu doi copii, nu am nici averea lui. Nu am nici poziţia lui în societate. Evident că într-un raport de forţe, eu sunt cea mai jos, el e cel mai sus”, a spus Adriana Bahmuţeanu pentru emisiunea „Poveştiri adevărate” de la Acasă TV.

Vedeta a recunoscut că relaţia cu soţul ei se răcise de mai mult timp, mărturisind o schimbare radicală de comportament la acesta.

„De aproape un an de zile, soţul meu şi-a schimbat radical atitudinea. Din soţul iubitor care era şi din omul drăguţ şi amabil cu care se putea discuta orice, dintr-odată a devenit un om rece, un om foarte nervos cu care nu mai puteai comunica. A avut probleme în ultima vreme, am mai avut discuţii la modul „N-ai decât să pleci din casă dacă nu-ţi convine”, a mai povestit ea supărată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.