Octavian Buzoianu a pierdut deja alegerile in online! Doar 3469 de fani are candidatul „independent” sustinut de cinci partide la primaria Clujului!

Desi e sustinut de o coalitie formata din cinci partide (PSD, ALDE, UNPR, PNTCD, PND), candidatul asa zis „independent” la Primaria Cluj-Napoca, milionarul clujean Octavian Buzoianu nu a reusit nici pana in ziua de astazi, 24 mai 2016, sa adune macar 5000 de fani pe pagina sa oficiala de campanie, acesta ajungand la doar 3469 de aprecieri, cu 13 zile inainte de ziua alegerilor, lucru care dovedeste ca are sanse infime sa il invinga pe Emil Boc.

buzoianu facebook

Se pare ca disparitia brandurilor clujene URSUS si Feleacul din Cluj ii afecteaza serios campania lui Octavian Buzoianu pentru fotoliul de primar al Clujului, clujenii considerandu-l vinovat pentru disparitia acestor doua companii puternice din oras.

Cel mai apreciat pe retelele sociale ramane primarul Emil Boc, cu 28.800 de fani, urmat de candidatul Miscarii Liberale Cluj, Liviu Alexa, cu 19.059 de fani si candidatul PMP Adrian Gurzau, cu 18.850 de aprecieri.

Pana si candidatii partidelor maghiare au mai multi fani decat Octavian Buzoianu. Erno Fancsali de la Partidul Popular Maghiar din Transilvania are 7.029 de aprecieri pe pagina sa oficiala de Facebook, iar Anna Horvath este apreciata de 6.363 de fani.

Alegerile locale vor avea loc duminica, 5 iunie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.