„Saptamana altfel” și pentru un cocoș norocos care a fost transportat cu troleibuzul 25! „Iulia Albu la bătrânețe” :))

O femeie in varsta a fost surprinsa, in cursul zilei de miercuri, intr-un mijloc de transport in comun din Cluj-Napoca, transportand un mandru si falnic cocoș pe linia 25.

Momentul a fost surprins de o tanara care a incarcat fotografia pe profilul sau de Facebook, starnind imaginatia utilizatorilor. „Iulia Albu la bătrânețe”, a fost un comentariu amuzant la fotografia cu pricina.

Reamintim ca designer-ul vestimentar Iulia Albu este recunoscuta ca fiind o persoana excentrica, ea avand ca animal de companie o gaina, cu care nu ezita sa se afiseze in public ori de cate ori are ocazia.

S-ar parea ca designer-ul a starnit o adevarata moda si la Cluj-Napoca.

cocos pe 25

Foto: Facebook.com

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Mai radem, mai glumim si noi! 🙂

One thought on “„Saptamana altfel” și pentru un cocoș norocos care a fost transportat cu troleibuzul 25! „Iulia Albu la bătrânețe” :))

  1. Se pare ca exista in Romania mioritica un soi de pepiniera unde se cultiva si se cresc mihaelele, oanele, iuliile. No, acestea nu sunt flori: sunt tufe de buruieni de la portile orientului. Cea mai veche buruiana, otravitoare in doze prea mari, Mihaela Radulescu. Urmatoarea, in ordine cronologica, ar fi Oana Zavoranu, otravitoare in egala masura insa prin diferite manifestari, si cea mai recenta, insa la fel de otravitoare prin modul de folosinta, Iulia Albu. Aceste buruieni cresc si exista prin simbioza, precum pasarea pluvian, care ciuguleste resturile dintre dintii crocodilului de Nil. Astfel, Mihaela, Oana si Iulia cauta un crocodil spre a coexista simbiotic: vile de Monaco, telenovele de prost gust, sau in cazul Iuliei, un crocodil de renume care sa-i ofere un nume si oarece pozitie sociala.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.