VIRAL: Fotografia care a declanşat isteria pe internet!

Un tânăr din Ohio care a postat pe internet o fotografie care îl înfăţişează cu degetul ridicat alături de imaginea unei fete pe ecranul unui monitor a declanşat un adevărat fenomen viral.

Deşi tânărul a şters poza după doar zece minute deoarece fata din imagine a fost deranjată de această iniţiativă, era prea târziu, fenomenul s-a declanşat.

Fotografia declanşase nebunia. Colegul bărbatului salvase deja o copie şi a pozat, la rândul lui, cu degetul mare în sus, alături de imaginea originală ce se vedea pe acelaşi monitor, scrie Daily Mail.

Apoi, un tânăr din Washington, Paul Weber, a văzut fotografia şi a avut o idee ingenioasă: le-a cerut colegilor săi să pozeze şi ei alături de fotografia respectivă, creând astfel un lanţ de „fotografie în fotografie”, care se bucură deja de peste 1,8 milioane de vizualizări.

Paul Weber a explicat cum i-a venit ideea: „În urmă cu câteva săptămâni, un prieten de-al meu din Ohio a postat o fotografie amuzantă a lui lângă un monitor cu poza unei fete. Înainte de a avea posibilitatea de a-i da un like, poza fusese deja retrasă. Spre bucuria mea, zece minute mai târziu a apărut o poză cu colegul acestuia care poza lângă un monitor pe care se putea vedea poza originală. Mi s-a părut atât de amuzant că nu m-am putut abţine şi am intrat în joc. Câţiva colegi de-ai lui şi câţiva colegi de-ai mei mai târziu şi isteria s-a declanşat”.

Daily Mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.