Se pregătește un Untolduț mai mic la Târgu Mureș, finanțat de primărie cu 450.000 lei

Festivalul Untold primește o finanțare de aproximativ 100.000 de euro (450.000 lei) de la Primăria Târgu Mureș pentru un eveniment de tip Warm Up Party pentru promovarea ediției a doua de la Cluj-Napoca, din perioada 4-7 august 2016, a anunțat Teodor Negrea, director Electric Castle, pe pagina sa de Facebook.

untold festival targu mures finantare

Reamintim că organizatorii festivalului au cerut o finanțare de 2.500.000 de lei pentru ediția din 2016, dar și-au retras cererea.

Untold Festival a fost evenimentul principal al programului Cluj-Napoca Capitala Europeană a Tineretului 2015, gestionat de Federația SHARE, iar ediția a doua va fi organizată de societatea UNTOLD SRL, avându-i ca și acționari pe Bogdan Buta (49%) și omul de afaceri Sorin Gadola (51%).

La ediția a doua vor urca pe scenele Untold peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

UNTOLD a fost desemnat Best Major Festival 2015 la European Festival Awards și este cel mai important brand al anului trecut în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.