Simona Gherghe părăseşte Antena 1 după 11 ani

Simona Gherghe a trecut prin mai multe situaţii dificile de-a lungul timpului în calitate de prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”. A fost pusă în ipostaze pe care nu şi le-ar fi dorit, a mai şi gafat, iar acum mărturiseşte, pentru fanii de pe Facebook că, trăgând linie, totul a fost o experienţă extraodinară, cu bune şi cu rele.

simona gherghe

Vedeta Antenei 1 a postat astăzi pe reţeaua de socializare un mesaj la ceas aniversar, când se împlinesc 11 ani de când lucrează pentru acest post.

„Astăzi, 15 aprilie 2013, se împlinesc 11 ani de când lucrez pentru Antena 1. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături, în această perioadă, care m-au ajutat să evoluez ca om de televiziune şi care au muncit pentru succesul emisiunii pe care o prezint. O echipă de nota 11!!! S-au întâmplat multe în ultimii 11 ani, unele lucruri bune, altele şi mai bune:). Au fost şi evenimente neplăcute, care mi-au arătat că, la fel ca orice om, mai greşesc, iar alteori că există mulţi judecători de ocazie, „supraoameni”, demni de filosofia lui Nietzsche. Una peste alta, de 11 ani trăiesc intensitatea muncii de televiziune, cu emoţiile, bucuriile şi neplăcerile aferente. Vă mulţumesc pentru cuvintele bune şi gândurile pe care mi le transmiteţi în fiecare zi şi de care ţin cont. Cu drag, Simona”, a scris vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.