Criză la PRO TV? Încă o vedetă ar putea zbura din Pache Protopopescu

După plecarea lui Horia Brenciu la Antena 1, o altă vedetă importantă ar putea părăsi televiziunea din Pache Protopopescu, este vorba de Ştefan Bănică Jr., prezentatorul emisiunii „Dansez pentru Tine”.

stefan banica junior

În ultimii 14 ani, fiecare primăvară a însemnat, pentru PRO TV şi pentru echipa de producţie din spatele celebrei emisiuni-concurs „Dansez pentru tine”, începutul pregătirilor pentru un nou sezon. Anul acesta însă, nimeni nu vorbeşte despre viitorul show-ului, nimeni nu avansează cifre legate de costurile producţiei. Neliniştea este adâncită şi de zvonurile legate de interesul mai-marilor PRO TV de a tăia substanţial din costurile alocate superproducţiei – care s-ar putea chiar să sară din grila de programe, dar şi de cele legate de o eventuală plecare a lui Ştefan Bănică jr (46 de ani), vizat de reducerile salariale.

Vedeta ar fi anunţat deja că, dacă buzunarul îi va fi afectat, nu va mai prezenta „Dansez pentru tine”!

Conform unor surse din PRO TV, citate de Libertatea.ro, fostul soţ al Andreei Marin – care ar încasa într-un sezon o sumă care se învârte în jurul a 30.000 de euro, bani la care se adaugă şi anumite privilegii privind expunerea sa artistică pe canalele media ale PRO TV – ar fi fost chemat la negocieri.

Bănică nici nu ar fi vrut să audă de o eventuală micşorare a veniturilor ce-i revin în urma participării sale ca prezentator al emisiunii „Dansez pentru tine” şi a ameninţat că va lăsa totul baltă şi va renunţa la show dacă nu se va ajunge la o înţelegere privind salariul său!

foto: enational.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.