Cronica Cârcotaşilor îşi măreşte echipa. Se caută o nouă „bebeluşă”

bebelusa cristinaEchipa Cronicii Cârcotaşilor a anunţat, joi, că se află în căutarea unei noi bebeluşe, după ce Cristina Zegan, una dintre cele două dansatoare, a anunţat, miercuri seara, că este însărcinată.

„Suntem in cautare de o nouă bebeluşă… accesaţi aplicatia pentru a va înscrie!”, a fost anunţul postat pe pagina de Facebook a Cronicii.

Fetele care doresc să facă parte din echipa Cronicii Cârtocaşilor trebuie să aleagă cea mai bună poză, să completeze un formular pe pagina de facebook şi să aştepte telefonul de la Cronică.

Cristina Zegan a anunţat in emisiunea de miercuri seara că este însărcinată cu actorul Denis Ştefan şi că urmează să se căsătorească.

„Doamnelor şi domnilor! Staţi jos şi luaţi un pahar cu apă. Nu e nimic rău. Bebeluşa voastră, adică eu, mai are un bebeluş mai mic! Sper să fiţi alături de mine. Sunt însărcinată cu viitorul soş”, a spus bebeluşa Cristina.

Din echipa Cronicii face parte şi o clujeancă, cealaltă dansatoare a emisiunii, Ioana (23 ani), aleasă tot în urma unei preselecţii la care au participat concurente din toată ţara.

Dacă Clujul va da următoarea bebeluşă a Cronicii nu ne rămâne decât să aşteptăm finalizarea înscrierilor, pe 17 mai, iar apoi preselecţia propriu-zisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.