„Crosul lui Moș Crăciun”, ediție în scop caritabil, 12 decembrie, Piața Unirii!

Prima ediție a competiției „Crosul lui Moș Crăciun” este organizată de către Asociația Inceptis Movens și este un eveniment sportiv organizat în scop caritabil. Competiția este organizată pentru a oferi o șansă la educație unui grup de 40 de copii orfani sau cu risc de separare de părinți din cadrul Centrului de zi – Asociația Uniunea Creștină din România (UCR), cu sediul în Cluj-Napoca str. Nasaud nr. 10, ap. 2, jud. Cluj.

Toate fondurile rezultate în urma organizării competiției vor fi donate Centrului de zi – Asociația UCR.
Pe 12 decembrie 2015 punem comunitatea în mișcare prin organizarea acestui cros, într-o atmosferă magică!

„Vom alerga împreună pentru a susține copiii din cadrul Asociației UCR și ne vom delecta cu o serbare oferită de către aceștia participanților, susținătorilor, sponsorilor și partenerilor evenimentului, pentru a-i asigura de toată recunoștința lor pentru gestul făcut. Această competiție se adresează tuturor persoanelor pasionate de sport și care vor să dezvolte un stil de viață sănătos, dar și celor preocupate de semenii noștri mai puțin norocoși”, precizează organizatorii.

Competiția constă în parcurgerea unui traseu prestabilit de 3 km, și se adresează tinerilor peste 14 ani și adulților. Traseul este urmatorul: B-dul Eroilor – Str. Baba Novac – Str. M. Kogalniceanu – Str. Universitatii – B-dul Eroilor. Taxa de participare este de 30 lei și cuprinde kitul de participare.

La finalul competitiei se va organiza o festivitate de premiere pentru primii trei clasati la cros, urmata de o tombola unde vor fi inscrisi automat toti participantii. Copiii vor organiza o sceneta in spiritul sarbatorilor de iarna si ne vor colinda.

Prin organizarea competitiei „Crosul lui Moș Crăciun” se urmărește, pe lângă scopul propus, și organizarea unui eveniment inedit. Dress code-ul evenimentului va fi tinuta sport de culoare rosie iar participantii vor purta craciulite de Mos Craciun (oferite in kitul de participare).

crosul lui mos craciun cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.