CTP (RATUC) a intrat în Floreşti. Vezi de unde poţi cumpăra bilete!

bilet ratucComuna Floreşti va fi legată de municipiul Cluj-Napoca prin 47 de curse de autobuz, care vor circula, zilnic, de la 1 martie 2014, a anunţat primarul din Floreşti, Horia Şulea.

„47 de curse pe zi pe liniile M21 si M22, media de timp dintre două autobuze fiind de 20 de minute, iar în orele de vârf aceasta va scădea la 5 minute. În aceste condiţii, ar fi normal ca traficul pe DN1 să scadă. Consider că aceasta este cea mai buna soluție pentru decongestionarea traficului. Pretul unui abonament pe liniile M21 si M22 este de 90 de lei, iar pe linia M23 este de 110 lei. Pretul unui bilet este de 3 lei, a declarat primarul Horia Şulea.

Primăria va subveționa cu 45 lei, cu excepţia vacanţelor, preţul abonamentelor pentru elevii din clasele IX – XII şi elevii din clasel I –VIII, studenţilor la forma de învăţământ curs de zi, pe rutele Floreşti / Luna de Sus – Cluj.

Pensionarii care locuiesc în Florești și Tăuți vor primi o subvenție de 18 lei lunar din costul biletelor și de 24 de lei pentru cei care locuiesc în Luna de Sus. Condiția este ca pensionarii să aibă un venit brut lunar de până la 500 lei.

Persoanele încadrate în grad de handicap accentuat şi grav, darşi pentru însoţitorii acestora vor primi o subvenţie din preţul biletelor. Cei care stau în Floreşti şi Tăuţi vor primi un ajutor de 6 lei, iar cei din Luna de Sus de 8 lei.

De unde se pot cumpăra bilete?

„O stație de bilete este pe Bucium, în cartierul Mănăștur, unde este punctul nodal care face legătura între autobuzele de Florești și cele din Cluj-Napoca”, a spus Liviu Neag.

Un alt punct de vânzare de bilete și abonamente va fi la Primăria Florești, iar altul la Cetatea Fetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.