Cum alegi formula de lapte praf Topfer pentru bebeluşul tău

Proaspeţii părinţi care sunt nevoiţi să aleagă în mod corect o formulă de lapte praf potrivită pentru bebeluşul lor sunt îndemnaţi să ia în calcul toate variantele puse pe piaţa de către celebrul brand producător Topfer. Topfer sprijină părinţii tineri să îşi hrănească în mod eficient bebeluşii, iar testele şi etichetele garantează că produsele sub această marcă au un nivel calitativ ridicat.

De ce este formula de lapte praf Topfer recomandată pentru copii?

Hrana bebeluşilor mai ales în primul an de viaţă este esenţială pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor, atât la nivel fizic, cât şi mental. Laptele praf Topfer pentru bebeluşi are o istorie de peste 100 de ani, iar formulele sunt produse în conformitate cu descoperirile ştiinţifice recente, conţinând cel mai bun lapte organic din Germania.

Amestecul de substanţe din formulele de lapte praf Topfer garantează cea mai bună calitate pentru sănătatea copilului, laptele provenind din ferme ecologice din Germania şi fiind îmbunătăţit cu 4 culturi bifido, cu probiotice care garantează efecte benefice asupra tractului intestinal al bebeluşilor şi cu vitamine şi minerale esenţiale creşterii şi dezvoltării.

Principalele formule de lapte praf Topfer pentru bebeluşi

Printre formulele de lapte praf Topfer recomandate pentru bebeluşi se numără:

·  Laptele praf Topfer 1 cu formulă hipoalergenică – Topfer HA1

Această formulă de lapte praf este recomandată bebeluşilor al căror istoric familial indică un risc crescut de alergii. Laptele praf HA1 poate fi consumat de la naştere, formula incluzând proteina din lapte de vacă supusă procesului de hidroliza, îmbunătăţită cu culturi Bifidus care echilibrează sănătatea sistemului digestiv.

·  Laptele praf Topfer 1 Lactana Bio

Această variantă de lapte praf poate fi oferită bebeluşilor din prima zi de viaţă, având o formulă special creată pentru bebeluşii cu vârste cuprinze între 1 zi şi 6 luni caer nu pot fi alăptaţi.

·  Laptele praf Topfer Lactopriv 1

Această formulă de lapte este destinată copiilor care au împlinit 6 luni şi care nu mai pot fi alăptaţi, fiind recomandată de către medici pediatri cu specialitate în domeniul gastroenterologiei şi bolilor de nutriţie şi metabolism pentru copiii care suferă de boala celiacă şi de deficit de lactoaza sau intoleranţă la fructoza. Formula de lapte praf Topfer are în componenţa nu mai puţin de 4 tipuri de bifidobacterii, astfel încât flora intestinală a copiilor să fie sănătoasă şi sistemul imunitar să fie “de fier”.

Citește și: Asa alegi cel mai bun lapte praf pentru bebelusul tau!

Aportul de substanţe nutritive necesar în primele luni de viaţă variază din punct de vedere al calităţii şi cantităţii, precum şi al ponderii diferitelor tipuri de nutrienţi de aportul necesar în următoarele luni de viaţă, de aceea părinţii vor găsi lapte praf Topfer în formule concepute special pentru fiecare etapă de dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.