Cum arată noua Dacia Duster, ediție limitată, care va fi prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt! Nu va ajunge în România

Renault va prezenta în septembrie la salonul auto de la Frankfurt, în perioada 15-16 septembrie, o ediţie limitată de Duster, „Urban Explorer”, care va fi disponibilă în 15 ţări din Europa, printre care Germania, Polonia, Macedonia şi Kosovo, însă nu şi pe piaţa românească.

dacia-duster-edition-2016-0_06973400

Grupul francez, care deţine brandul Dacia, va prezenta o serie de modificări pentru SUV-ul Duster.

„Astfel, Duster Edition 2016 se remarcă prin noile jante de aliaj de 16 inchi de culoare neagră, precum şi prin noua nuanţă de caroserie, «vert Altaï», care înlocuieşte în gamă nuanţa «gris Olive»”>, se arată într-un comunicat al Dacia.

Dacia Duster Edition 2016 va introduce şi o nouă ediţie limitată, „Urban Explorer”, care va fi disponibilă pe un anumit număr de pieţe din Europa, respectiv Germania, Italia, Spania, Portugalia, Elveţia, Austria, Suedia, Polonia, Slovenia, Croaţia, Serbia, Bosnia, Macedonia, Kosovo şi Muntenegru, se arată într-un comunicat al grupului francez Renault.

Duster Urban Explorer va beneficia de pack-urile Baroudeur şi Look.

Duster Edition 2016 va dispune la interior de două noi tapiţerii („Silicon noir” şi „Féderer gris” pe fond negru). Versiunile de echipare de intrare în gamă vor avea tapiţerii în nuanţa „Silicon noir”, în timp ce versiunile superioare vor beneficia de tapiţeriile „Féderer gris” pe fond negru. Nuanţa „gris cosmos” va fi înlocuită de „gris platinium” (în funcţie de ţară şi de versiune) în special la nivelul panourilor de uşi, a mânerelor de susţinere şi a ornamentelor de pe faţada centrală a planşei de bord.

dacia-duster-edition-2016-4_24440700

dacia-duster-edition

dacia-duster-edition-2016

dacia-duster-edition-2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.