Cum arată „paradisul verde” de 7 milioane de euro cumpărat de cel mai excentric milionar clujean? Vezi cine este noul proprietar!

Unul dintre cei mai excentrici și low profile milionari clujeni, Ștefan Vuza (49 ani), considerat cel mai bogat clujean, a devenit în urmă cu două luni noul proprietar al unei vile de lux din localitatea ilfoveană Corbeanca, cumpărată de la fostul fotbalist Cristian Chivu.

Cu o avere estimată la circa 550 de milioane de lei, Vuza a plătit suma de 7 milioane de euro pe noua sa vilă din Corbeanca, pe care Chivu a cumpărată în urmă cu 8 ani de zile 6 milioane de euro.

Noua proprietate cumpărată de Ștefan Vuza are o suprafață utilă de peste 1000 de metri pătrați, un cinematograf, o sală de spectacole, un centru de fitness, o sală de biliard, sală de bowling, piscină interioară și una exterioară, precum și o zonă de SPA.

Vila de lux are cinci dormitoare, 7 băi, 3 garaje, un ponton și o curte impresionantă care arată ca un adevărat paradis verde.

Iată imaginile impresionante cu noua achiziție a celui mai bogat clujean:

Ştefan Vuza este preşedintele Chimcomplex, unic producător în România al substanţelor active biocide pe bază de clor şi hipoclorit de sodiu, cu două combinate la Râmnicu Vâlvea şi Oneşti şi peste 2.000 de angajaţi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.