Emil Boc a făcut anunțul așteptat de toți clujenii. Câte centre de vaccinare vor exista la Cluj-Napoca! „Vaccinul va fi gratuit, dar nu va fi obligatoriu”

Primarul Emil Boc a făcut anunțul așteptat de toți clujenii. Autoritățile au pregătit 13 centre de vaccinare împotriva COVID-19 pe teritoriul municipiului Cluj Napoca.

„Deja noi am pregătit pe municipiul Cluj-Napoca 13 locații pentru a realiza vaccinarea. Vaccinul va fi gratuit și fără caracter obligatoriu, cu recomandarea de a face acest vaccin pentru a ajuta să ţinem sub control pandemia”, a spus primarul Emil Boc.

„Mult a fost, puțin mai este până vom avea sub control această pandemie și vom scăpa de coșmarul de a nu avea locuri la terapie intensivă în spitale. La Cluj, încă avem locuri, suntem cu situaţia sub control, dar este foarte foarte greu”, a completat acesta.

Primarul a evidențiat și faptul că rata de infectare la nivelul municipiului a scăzut.

„Partea plină a paharului este că de la o situaţie în care am avut 9,4 la mie am coborât la 6,31 pe municipiu și la 5,3 pe județ. Faptul că am testat foarte mult, ne-a ajutat să facem o aşa numită carantinare superlocală, pe zone”, a mai sustinut edilul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.