Cum arată vila de lux ținută secret de fostul premier Viorica Dăncilă pe Valea Prahovei?

Viorica Dăncilă a pierdut rolul de premier al României și se pare că se va retrage la casa secretă pe care o deține și e localizată în Predeal. Dacă va suferi o înfrângere și la nivel de alegeri prezidențiale, aceasta se va retrage în imobilul de lux de la munte.

Viorica Dăncilă are o vilă de lux pe care a dorit să o țină secretă la Predeal

Fostul prim-ministru deține câteva proprietăți, după cele notate în declarația de avere făcută de curând publică.

Dacă situația nu e una tocmai roz pentru Viorica Dăncilă, măcar vila acesteia din Predeal poartă această nuanță. Fostul premier deține un mic „paradis”, în respectiva zonă de pădure, în care intenționează să se retragă odată cu încheierea cursei pentru prezidențiale, programată la finele acestui an.

Moținea de cenzură a trecut în Parlament, săptămâna trecută, iar Guvernul Dăncilă a picat. Motiv pentru care fostul premier a fost afectat de cele întâmplate și pare să își fi pus lucrurile în ordine. Dacă va mai suferi o altă înfrângere, aceasta va face un pas în spate, la nivel de politică. Se pare că nevoia de liniște și pace se resimte tot mai tare, de aceea își va folosi vila din Predeal. Imobilul este unul foarte luxos, amplasat într-o zona retrasă și împădurită, având câteva etaje. Momentan, favoritul de la prezidențiale rămâne tot actualul președinte, Klaus Iohannis.

Când și-a achiziționat fostul premier vila?

În anul 2000, Viorica și Cristinel Dăncilă au achiziționat un teren la Predeal, cu o suprafață de 544 de metri pătrați. Șapte ani mai târziu, în decorul desprins parcă din povești a apărut ca din senin casa de vacanța a soților Dăncilă. Este locul lor preferat în care își petrec concediile, fiind și pe placul fiului lor, Victor. Imobilul are o suprafață construită de 156 de metri pătrați și este într-un loc retras. E situat, însă, nu foarte departe de șoseaua națională, în apropiere existând și un drum forestier, potrivit wowbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.