Cum să joci inteligent la sloturi

Păcănelele sunt pe un trend crescător de popularitate din două considerente majore – se pot câştiga sume uriaşe de bani şi nu necesită nici o strategie elaborată de joc. Apeşi pur şi simplu butonul de start al jocului şi aştepţi ca simbolurile să defileze pe ecranul jocului. Dar, sloturile nu aduc câştiguri dacă le joci absolut la întâmplare; va trebuie să adopţi o modalitate de joc inteligentă care să-ți mărească şansele de câştig în mod constant. Despre cum să joci inteligent vom detalia în rândurile următoare.

Nu te grăbi

Vei întâlni jocuri ca la aparate EGT cu siguranţă în toate sălile de case de pariuri dar şi pe toate platformele online legale. Ele conduc detaşat în popularitate atât pentru originalitatea temelor abordate cât și prin jackpoturi. Însă, indiferent de sloturile pe care alegi să le joci, o singură regulă trebuie să primeze pentru tine, jocul relaxat. Şi ca să joci relaxat, nu trebuie să te grăbeşti şi să dai spin după spin pe repede înainte.

Nici nu mai distingi simbolurile slotului şi jocul nu mai este joc ci doar un ecran pe care defilează culori. O să ratezi în acest fel gameplay-ul jocului, cel care atrage de fapt atât de mult jucătorii. Asta este bucuria la sloturi, să vezi pictogramele cum se aliniază în final într-o combinaţie câştigătoare care să îţi introducă cât mai mulţi bani în cont! Nu face greşeala să treci jocul pe auto-spin şi să pierzi toată această experienţă unică de joc. Este dovedit faptul că un jucător grăbit realizează 600 de rotiri/oră, pe când un jucător calm va scădea acest număr la 400.

Poate părea în prima fază că nu contează, dar în final contează enorm. RNG-ul, cipul care dispune în simboluri combinaţiile numerice îţi poate face o surpriză plăcută dispunând pe ecran combinaţii câştigătoare care vor fi total superioare ca şi valoare celor înregistrate de un jucător grăbit.

Trebuie să înţelegi de ce te joci

Păcănelele sunt atât de populare pentru că aduc atât distracţie cât şi posibilitatea de a câştiga nelimitat. În acest stadiu este necesar să înţelegi unde te poziţionezi, vrei doar distracţie sau numai banii contează? Dacă vrei doar distracţie, este clar că vei juca pe o miză mică şi dacă hazardul îţi va zâmbi, te vei bucura de un câştig nesperat. Dacă vrei doar bani, atunci bugetul tău de joc trebuie să fie unul considerabil, care să te lase să abordezi chiar şi cea mai mare miza de joc.

Cel mai bine este să îmbini în mod armonios ambele cerinţe. Poţi juca la sloturi şi să te distrezi dar oare ai cum să câștigi si bani? Cu siguranţă da, atâta timp cât realizezi că păcănelele sunt şi ele jocuri de noroc şi că numai hazardul decide marii câştigători.

Învaţă jocurile înainte să te joci pe bani reali

La prima vedere, nu trebuie să cunoşti multe despre un slot. Setezi miza care îţi place, apeşi butonul de start şi laşi jocul să înceapă. Dacă prinzi un câştig, foarte bine, dacă nu, vei continua să apeşi butonul de start. În general aşa şi stau lucrurile la un slot, însă un jucător cu experienţă întotdeauna va alege să nu se avânte în necunoscut. Va selecta tema favorită dar se va interesa şi despre funcţiile speciale cu care jocul este creat.

Nu strică să găseşti pe ecran wild-uri extensibile sau scattere care să aducă un număr mare de speciale. Şi dacă ai parte şi de un jackpot misterios, atunci poţi considera că ai ales inspirat şi ca un câştig important stă aproape să îţi intre în cont.

Tocmai de aceea, puţină muncă de cercetare înainte de a te juca la un slot cu bani reali este cheia care te poate feri de un eşec imediat. Din fericire pentru tine, toate platformele online cu această activitate oferă posibilitatea de a le cunoaşte jocurile în mod total gratuit. Este varianta demo de joc care este disponibilă pentru toate sloturile din oferta unei platforme online. Această oportunitate este una inestimabilă pentru tine, pentru că îţi dă posibilitatea să cunoşti jocul fără să faci nici o investiţie financiară.

Poţi vizualiza tabela de plăţi, numărul de linii plătitoare şi chiar RTP-ul cu care acesta este creat. În plus, vei vedea la lucru pictogramele de forţă ale jocului şi modul în care specialele acordate de scattere plătesc.

Joacă doar cu banii pe care ţi-i permiţi să îi pierzi

Nu mai este un secret că păcănelele pot da dependenţă şi, din nefericire ne parvin în fiecare zi informaţii despre cazuri nefericite de jucători care au dobândit-o. Pentru a te feri de această capcană, va trebui să adopţi un joc responsabil. Deşi o noţiune întâlnită peste tot, jocul responsabil este trecut în derizoriu de fiecare jucător. Se acţionează după principiul „nu mi se întâmplă mie” şi de obicei este prea târziu să îţi dai seama că dependenţa s-a instalat. Totul pleacă de la bugetul de joc alocat păcănelelor şi de cât de mult acesta îţi afectează viaţa personală. Dacă vei adopta un buget de joc pe care îţi poţi permite să îl pierzi fără urmări negative, atunci eşti un jucător cu adevărat experimentat.

Dacă bugetul tău de joc depăşeşte limitele tale financiare, deja ai o mare problemă. Dependenţa te aşteaptă la numai un spin distanţă şi este bine să iei în considerare acest pericol iminent cât mai curând posibil. Sfatul de care trebuie să ţi seama întotdeauna este să te încadrezi într-un buget rezonabil de joc. Acesta nu trebuie să îţi afecteze stabilitatea financiară proprie şi a familiei şi în nici un caz nu trebuie suplimentat în caz de pierderi.

Concluzie

Dacă o să aplici cu perseverenţă aceste sfaturi, înseamnă că într-adevăr eşti un jucător inteligent. Studiază deci jocurile selectate cu atenţie, joacă doar banii pe care îţi permiţi să îi pierzi şi cu siguranţă că experienţa ta de joc nu poate să fie decât una benefică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.