Cum să te pregătești pentru o călătorie la Londra?

Londra este una dintre cele mai frumoase destinații din lume, atrăgând turiști în orice lună a anului datorită faptului că este un oraș extrem de cosmopolit, cu o arhitectură extraordinară și o atmosferă de basm. Astfel, pe lângă condițiile meteo imprevizibile, trebuie să ții cont și de aspectul estetic atunci când faci bagajul pentru a pleca la Londra. Tu știi de ce ținute ai nevoie în următoarea ta călătorie la Londra?

 Iată 4 idei vestimentare care să te inspire în următoarea ta călătorie londoneză!

 1. Pelerină chic

Deja nu mai este un secret faptul că în capitala Marii Britanii plouă des și imprevizibil. De aceea, este nevoie să ai mereu la tine o umbrelă sau o pelerină pentru a te feri de ploaie. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să îți strice ținuta: optează pentru o pelerină transparentă care să te protejeze, dar să se poată întrevedea un look frumos pe sub ea. Să cumperi o pelerină cu glugă și cât mai lungă, pentru un efect mai îngrijit.

2. Încălțăminte elegantă

Având în vedere cât este de mare ca suprafață, dar și cât de frumoase și diverse sunt cartierele sale, Londra merită străbătută și vizitată cât de mult se poate. Pentru asta, vei avea nevoie de încălțăminte cât mai comodă și calitativă. Astfel, pentru a ține cont și de condițiile meteorologice, alege din gama de cizme de femei de la reverse.ro perechile care ți se potrivesc cel mai mult și pe care le poți integra în ținutele tale. Vei atinge atât aspectul practic, prin comoditate, cât și cel estetic, arătând foarte bine în acest context.

3. Straturi

Vei observa în Londra o estetică recurentă: folosirea straturilor pentru a arăta bine, dar și pentru a ține de cald împotriva vremii londoneze. Maletele sunt aliatele tale, dar trebuie să adaugi mai multe straturi pentru a obține acest efect: cardigane, geci, jachete, pardesiuri și paltoane. Nu uita să adaugi eșarfe groase, în printuri îndrăznețe, pentru un look cât mai elevat. Căciulile sunt obligatorii, altfel vei fi doborâtă de vânt și nu te vei bucura de plimbare.

4. Ținută practică

Este foarte important să ai în minte faptul că Londra este o comoară plină de obiective turistice, toate meritând să fie vizitate și admirate de tine. De aceea, trebuie să alegi haine practice, în care să te poți mișca în voie. Poți purta un hanorac și pe deasupra un pardesiu, fiind un look foarte plăcut estetic și care îți permite să mergi pe străzile din Londra o zi întreagă.

Londra este un loc care trezește cheful de viață și curiozitatea în oameni, iar acest lucru se poate observa și privind alegerile vestimentare ale celor din acest oraș. Pentru a te integra, ține cont de sfaturile de mai sus, fiind un ghid sigur spre o vizită reușită, în care vei arăta bine și te vei simți și mai bine. Nu ignora factorii meteorologici atunci când îți faci bagajul pentru călătoria ta în Londra, altfel vei fi nevoită să faci cumpărături acolo pentru a nu îngheța de frig.

Sursa foto: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.