Cum scapi de o infectie urinara rapid

Indeosebi primavara, organismul este slabit iar frecventa infectiilor este destul de mare.

In fiecare an, un numar mare de pacienti, atat adulti, cat si copii, indiferent de sex, sunt afectati de o afectiune numita infectie urinara. Infectiile tractului urinar sunt boli inflamatorii ale sistemului urinar uman cauzate de microorganisme infectioase, cu un curs recurent si posibile complicatii.

Femeile sunt mult mai des afectate de aceasta infectie decat barbatii, dar barbatii tind sa dezvolte infectii ale tractului urinar cu o evolutie prelungita sau chiar severa a bolii.

Infectiile bacteriene ale tractului urinar pot afecta uretra, prostata, vezica urinara si rinichii. Simptomele pot fi absente sau includ urgenta urinara, dureri abdominale inferioare si lombare etc.

Cum atenuezi simptomele

Astfel, pentru a atenua rapid simptomele si a preveni recidivele este suficient sa administrezi un supliment alimentar precum Urifast, ce contine D-manoza 1500 mg si ExocyanTM – extract concentrat pur standardizat de Merisor-canadian.

Urifast plicuri contine ingredientele naturale care actioneaza complementar si se potenteaza reciproc, previne infectiile urinare recurente (25% incidenta de recurenta), peste 80% din infectii fiind cauzate de E. Coli. Poate fi utilizat impreuna cu antibiotice, insa are si efect de antibiotic natural.

Avantajele Urifast sunt:

  • Este eficient in episoadele acute si in prevenirea recurentelor infectiilor urinar
  • Atenueaza rapid simptomele (30-60 de minute) si previne recidivele
  • Contine doze optime standardizate de D-manoza si proantocianidine (PACs)  cu eficienta dovedita de numeroase studii clinice
  • Contine doar ingrediente naturale care actioneaza complementar si se potenteaza reciproc
  • Previne infectiile urinare recurente (25% incidenta de recurenta), peste 80% din infectii fiind cauzate de E. Coli
  • Poate fi utilizat impreuna cu antibiotice, insa are si efect de antibiotic natural
  • Are o administrare simpla, cu gust placut de merisor.

Ce cauzeaza o infectie urinara

Printre factorii care predispun la aparitia infectiilor urinare, expertii din cadrul organizatiilor medicale evidentiaza:

  1. Hipotermie (cele mai multe probleme de aceasta natura apar in anotimpurile mai reci);
  2. Prezenta unei infectii respiratorii la pacient (exista o activare frecventa a infectiilor urologice in timpul sezonului rece);
  3. Scaderea imunitatii.

Ai grija de aparatul tau urinar cu Urifast si ofera-i protectie dubla impotriva infectiilor de tract urinar acute si recurente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.