Cum te ajuta in bronsiolita terapia cu aerosoli cu Tonimer lab Aerosol Monodoze?

Bronsiolita acuta afecteaza, in general, copiii cu varste pana la 2 ani. Principalele simptome ale acesteia sunt: tuse, secretii nazale, febra usoara si nas infundat.​ In Romania, 3% dintre copii sunt internati de bronsiolita in primul an de viata!

Astfel, Tonimer Monodoze, 100% apa de mare, solutie hipertonica sterila pentru aerosoli, este un produs indicat in afectiunile acute si cronice ale tractului respirator inferior: bronsiolite la sugari si copii, fibroza chistica.

Pentru a afla mai multe despre Tonimer Aerosol prospect poate fi accesat cu usurinta site-ul Tonimer.ro, dar si pentru informatii suplimentare despre intreaga gama de produse marca Tonimer lab.

Cauzele bronsiolitei acute

Cea mai mare incidenta de imbolnavire este la bebelusii cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 luni. La bebelusii din primul an de viata, cea mai mare parte a bronsiolitei este cauzata de virusul respirator sincitial. RSV poate provoca de asemenea infectii severe cum sunt bronsiolita acuta (inflamarea cailor aeriene inferioare) si pneumonia (infectia pulmonara). Astfel, RSV este cea mai frecventa cauza de bronsiolita si pneumonie la copiii sub 1 an. 

Simptome

In primele zile, simptomele si semnele pot fi confundate cu cele ale unei raceli, si anume:

  • Secretii nazale
  • Nas infundat
  • Tuse
  • Febra usoara etc.

Infectia este frecventa la copii, explicatia fiind aceea ca acestia intra in contact cu diferiti germeni pentru care nu au imunitate. Bronsiolita are o cale de transmitere foarte asemanatoare cu gripa. Iarna este perioada in care apare cel mai frecvent.

Ce este terapia cu aerosoli marini

Inhalare vaporilor unei solutii saline sau terapia cu aerosoli salini este folosita pentru tratarea multor afectiuni, in special a celor de natura respiratorie. Cu ajutorul nebulizatorului, substanta activa e transformata in particule, pe care copilul le inhaleaza, astfel incat acele particule terapeutice sa ajute la diminuarea si reducerea inflamatiei, iar mucusul din caile respiratorii, din trahee, si din bronhii sa fie eliminat mai usor.

Pentru detalii suplimentare, cauta Tonimer prospect si vezi cum te poate ajuta pe tine si pe cei dragi! Intreaba medicul sau farmacistul daca ai nelamuriri. Alege Tonimer lab Aerosol Monodoze si respira liber din nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.