Spune-mi ce animal de companie ai, ca să-ţi spun cine eşti!

Fiecare persoană are un animal de companie preferat, fie că e câine, pisică, hamster sau papagal. Un studiu recent arată că ne alegem prietenul necuvântător în funcţie de personalitatea noastră.

caine

Astfel, cei care au câine sunt muncitori, se scoală devreme şi sunt foarte sociabili. Cel mai probabil stăpânii de căţei sunt deja căsătoriţi.

În schimb, persoanele care aleg pisici pentru a le ţine companie sunt mai timizi, mai dezordonaţi şi de cele mai multe ori nu au un partener de viaţă. Spre deosebire de cei care au câini, iubitorii de pisici tind să aibă multe nopţi nedormite.

Stăpânii de iepuri sunt creativi şi calmi, dar şi împrăştiaţi. Ca şi persoanele cu câini, preferă dimineaţa în locul nopţilor.

Personalitatea diferă şi în funcţie de rasa de câine sau pisică. De exemplu, cei care au un ciobănesc german sunt foarte harnici, în schimb stăpânii de cocker sunt împrăştiaţi. În cazul pisicilor, cei care au o persană sunt extrovertiţi, spre deosebire de restul stăpânilor de feline din alte rase.

Conform studiului, animalele de companie preferate de cei mai mulţi oameni sunt câini, pisicile şi iepurii fiind pe locul doi şi trei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.