Cum va arăta noul ștrand „Municipal” de lângă Cluj Arena și cum se va numi? – FOTO

De circa patru luni, terenul vechiului ștrand „Municipal” al orașului, de lângă stadionul Cluj Arena, a intrat în faza de construcție, iar odată cu finalizarea lucrărilor va duce la apariția unei noi zone de agrement moderne cu piscină pentru clujeni.

Chiar dacă inițiatorii proiectului nu au afișat încă niciun fel de panou de construcție așa cum solicită legea, lucrările sunt începute deja și chiar avansează.

Investiția aparține unui om de afaceri low profile și se ridică la peste 2 milioane de euro, iar noul ștrand al orașului va purta numele de Summerland Cluj.

Într-un oraș cu doar trei ștranduri în aer liber la o populație de circa 350.000 de oameni, proiectul Summerland este binevenit și vine să le ofere clujenilor o altă alternativă de relaxare în timpul sezonul cald.

Iată cum va arăta noul ștrand Summerland după finalizare:

Vechiul ștrand „Municipal” a fost în paragină de peste 20 ani, iar în timp ce zona a explodat la capitolul urbanism odată cu apariția stadionului Cluj Arena, a Sălii Polivalente, a centrului comercial Platinia, modernizarea Parcului Central și a infrastructurii stradale, valorosul teren era înghițit de buruieni și era frecventat mai mult de oamenii străzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.