Cunoaște-i înainte să-i votezi! Liviu Alexa, singurul candidat la Primăria Cluj-Napoca care și-a lansat un site de campanie profesionist, oferindu-le clujenilor 20 de proiecte importante pentru dezvoltarea orașului

Au mai rămas 25 de zile până în ziua alegerilor locale, 5 iunie 2016, iar doar unul dintre cei nouă aspiranți la fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca și-a lansat un site de campanie profesional și foarte bine structurat, restul mizând doar pe o activitate derizorie pe rețelele sociale. Este vorba de jurnalistul Liviu Alexa, candidat din partea Mișcării Liberale Cluj, care își promovează cele 20 de proiecte lansate pentru un altfel de Cluj prin intermediul platformei web liviualexa.ro, de unde clujenii pot afla toate amănuntele atât despre el și inițiativele sale, cât și despre echipa sa de consilieri locali.

liviualexaro

eClujeanul.ro a analizat cu atenție modul de comunicare cu electoratul clujean al fiecărui candidat în parte , iar concluziile până la ora publicării acestui material, pe lângă Liviu Alexa, doar deputatul Adrian Gurzău mai are un site activ, adriangurzau.ro, dar acesta nu conține nicio informație, numai o poză cu Traian Băsescu, fondatorul partidului, și câteva citate din Petre Țuțea, Mihai Eminescu, Platon, George Orwell și Adlai Stevenson. Restul candidaților mizează doar pe comunicarea pe rețeaua de socializare Facebook, neavând o platformă web pentru a-și promova mai ușor proiectele și inițiativele.

Primarul actual, Emil Boc, nu deține un site oficial, dar este foarte activ pe pagina sa oficială de Facebook, acolo unde își prezintă toate realizările și acțiunile celor 27.290 de fani. Edilul a ales să ofere audiențe exclusiv online o dată la două săptămâni, prin intermediul funcției Facebook Live.

Într-un interviu acordat unei televiziuni locale, Alexa a explicat de ce a ales să vină în fața cetățenilor încă de acum un an de zile și nu în ultima lună precum restul candidaților. „Eu am ales să mă prezint în fața cetățenilor încă de acum un an, nu în ultima secundă, precum politicienii, pe care abia acum îi apuca hărnișagul să vină în cartiere, să meargă în piețe sau la biserici, să prezinte proiecte făcute pe genunchi. Nu mai votați politicieni învechiți și mincinosi, votați echipa noastră de la MIȘCAREA LIBERALA, atât pentru Consiliul Local, cât și pentru Consiliul Județean!”, a spus liderul Mișcării Liberale Cluj.

Liviu Alexa a vorbit despre eternele proiecte de campanie reșapate și readuse în centrul atenției la fiecare scrutin electoral, și anume, metroul, Someșul navigabil, Filarmonica sau spitalul regional.

De pe site-ul liviualexa.ro aflăm, cu lux de amănunte, cum gândește Alexa, ce a făcut Alexa și în ce s-a implicat de-a lungul ultimilor ani, care sunt proiectele sale de candidat și cine face parte din echipa sa de consilieri.

Candidatul Mișcării Liberale Cluj vrea să-i atragă la urne pe cei nehotărăți, care au evitat de ani buni să meargă la vot.

Alexa va miza în Consiliul Local pe o echipă tânără, formată din oameni care nu au făcut niciodată politică: Răzvan Dragoș (32 ani, copywriter), Ioan Pugna (42 ani, taximetrist), Rareș Gavrilescu (33 ani, antreprenor), Mihai Armanca (jurnalist), Florin Moldovan (32 ani, jurnalist), Bogdan Sas (36 ani, antreprenor) și Claudia Anastase (45 ani, expert contabil, director Transelectrica Cluj și fost consilier local din partea PSD Cluj).

Potrivit ultimelor sondaje, Liviu Alexa este principalul contracandidat al lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca, dar în cursa pentru fotoliul de primar mai sunt înscriși milionarul Octavian Buzoianu, care candidează independent, dar susținut de o coaliție formată din mai multe partide: PSD+ALDE+UNPR+PRM+PNȚCD, urmat de Anna Horvath (UDMR), Adrian Gurzău (PMP), Mircia Giurgiu (PSRO), Irina Pop (M10), Bruno Roschnafsky (PPU Social Liberal), David Ille (UCDR) și Erno Fancsali (PPMT).

Publicitate electorală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.