Cupa Inspectoratului Şcolar Judeţean pe Cluj Arena

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj organizează, miercuri, 9 aprilie, prima ediţie a Cupei Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj. Evenimentul va avea loc la Cluj Arena şi contează pentru etapa finală a acestei întreceri sportive dedicate elevilor clujeni din clasele I-VI.

cupa IŞJ Cluj

Cu scopul de a încuraja activităţile sportive ale elevilor, IŞJ Cluj a gândit o competiţie între elevii din clasele I-VI atât din unităţile de învăţământ din mediul urban, cât şi din mediul rural. Nu mai puţin de 650 de elevi se vor întrece miercuri în etapa finală, 2 treimi dintre aceştia fiind din mediul rural.

Sunt programate să participe echipe din aproximativ 60 de şcoli clujene, pe următoarele secţiuni: grupa claselor I-II, grupa claselor III-IV, grupa claselor V-VI. Echipele vor avea o probă de rezistenţă în urma căreia se va stabili clasamentul prin corelare cu punctajul deja obţinut în etapele anterioare

Toţi elevii participanţi vor primi premii, iar câştigătorii (câte 3 pentru fiecare secţiune) vor primi, de asemenea, cupe şi medalii.

Comisia de arbitraj şi jurizare este formată din profesori de specialitate de la Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca, respectiv Clubul Sportiv Viitorul.

Proba etapei finale a Cupei Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj va avea loc de la ora 10 pe Cluj Arena, iar Festivitatea de Premiere de la ora 13, la aceeaşi locaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.