Curățarea mochetelor sau covoarelor e un chin? Apelează la profesioniștii Clean Compact!

Dacă ar fi să facem un clasament al spațiilor dintr-o locuință care adună cele mai multe bacterii, aceea ar fi mocheta sau covorul, iar curățarea lor nu se face foarte ușor și de către oricine. 

Așa că recomandarea noastră este să lăsați această problemă pe mâna unor specialiști în curățenie Cluj, care dispun de cele mai moderne echipamente și aparatură de ultimă generație care ne vor ușura munca și îți vom readuce mocheta sau covorul tău ca nou.

Și cum în această criză sanitară generată de pandemia de coronavirus importanța spălatului pe mâini și dezinfectării este foarte importantă, noi ne vom pune la dispoziție întreg arsenalul de aparate pentru a aduce prospețimea mochetei și a vă scăpa de microbi. 

Fiecare mochetă este curățată cu jet sub presiune, la o temperatură ridicată pentru a elimina bacteriile și acarienii adunați în material. Astfel că, acest serviciu este practic imposibil să fie rezolvat în propria locuință și fără echipamentele necesare. 

Echipa Clean Compact are o vastă experiență în domeniul curățeniei și un portofoliu bogat de servicii, iar pe lângă curățarea mochetelor sau covoarelor, mai trecem în revistă și spălarea geamurilor sau fațadelor la înălțime, curățenie după constructori, întreținere spații verzi, toaletare copaci, tunderea gazonului sau curățarea pavajelor sau pardoselilor, dar și multe altele. 

Pentru comenzile, ne puteți apela la 0757463649 sau ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/cleancompact)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.