Curs de comunicare nonverbală pentru perfecționarea polițiștilor clujeni!

Pregătirea profesională şi perfecţionarea aptitudinilor poliţiştilor reprezintă o prioritate pentru conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. În acest context, între inspectorat şi  Fundaţia Collegium XXI Bucureşti a fost încheiat un parteneriat în cadrul căruia se desfăşoară un curs de comunicare nonverbală pentru poliţişti.

Acest curs vizează perfecţionarea abilităţilor de comunicare ale poliţiştilor  şi de detectare a minciunilor în cadrul activităţilor specifice, precum audieri, interogatorii, ş.a.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj şi Fundaţia Collegium XXI au organizat în parteneriat primul Curs de comunicare nonverbală adresat poliţiştilor din cadrul inspectoratului.

Vineri, 5 mai a.c., la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a debutat proiectul Codex Nonverbalum, prima sesiune de pregătire în domeniul comunicării nonverbale adresată unui număr de peste 100 de poliţişti de investigaţii criminale din judeţul Cluj.

În prima parte a proiectului, pe parcursul a trei săptămâni consecutive, poliţiştii vor participa la o serie de seminarii de comunicare nonverbală ce au ca obiectiv principal perfecţionarea abilităţilor de comunicare în vederea derulării cu maximă eficienţă a verificărilor, audierilor şi interogatoriilor.

Cea de-a doua parte a proiectului vizează perfecţionarea abilităţilor poliţiştilor de detectare a minciunilor prin indicii şi comportamente nonverbale aplicate în cadrul unor tehnici de audiere performante.

Lectorul seminariilor în cadrul proiectului Codex Nonverbalum este dr. Monica Sechelariu, expert în comunicare nonverbală.

Codex Nonverbalum este un proiect pilot şi este derulat în baza parteneriatului existent între Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj şi Fundaţia Collegium XXI din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.