DallesGo: cea mai importantă platformă de cursuri after-work a ajuns la Cluj-Napoca

După șapte ani în care și-a consolidat renumele de cea mai importantă platformă de cursuri after work din România, DallesGO se extinde! Cluj-Napoca, cel mai important centru universitar al industriilor creative din Transilvania, este orașul în care poți învăța de la cei mai buni profesioniști DallesGO, începând cu această toamnă.

Ovidiu Buta, Irina Markovits, Barna Nemethi, Ileana Răducanu, Nick Barna, Kristina Dragomir, Liviu Chiorpec și Teodora Belciu Mețiu sunt doar o parte dintre profesorii care vor veni la Cluj, special pentru a susține cursurile cu tradiție ale școlii: Design vestimentar, Stilism, Make-up, Hairstyling, Design Interior, Fotografie, Video, Cooking, Cofetărie, Actorie, Public Speaking, Personal Branding. După un scouting meticulos, am completat catedra de profesori cu nume sonore de oameni creativi din Cluj. Astfel, Oana Lupaș, omul din spatele brandului DBOL, va susține cursul de Design Vestimentar; actrița Sanziana Tarța te ajută să te descoperi prin joc și improvizație la cursul de Actorie, iar Olga Stanciu deține cheia unui business de succes și e gata să ți-o împărtășească la cursurile de Antreprenoriat.

Și, pentru că nu venim la Cluj cu mâna goală, în luna iulie îți facem cea mai atractivă ofertă a verii: SUMMER SALE X 2 by DallesGO. Înscrie-te acum la unul dintre cursurile tale preferate ce vor începe în toamnă și poți alege două! Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Sediul unde vor avea loc cursurile este cea mai hot locație din oraș! Este vorba despre Centrul de Interes, noul spațiu creativ din strada Fabrica de Chibrituri, nr. 9 A, unde funcționează deja cinci galerii de artă, patru spații de proiecte și nu mai puțin de 24 de ateliere de creație în care activează peste 30 de artiști vizuali, designeri și arhitecți.

Intră pe www.dallesgo.ro/cluj și află totul despre oferta de cursuri, profesori și programă, sau sună la 0769 041 711.

One thought on “DallesGo: cea mai importantă platformă de cursuri after-work a ajuns la Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.