Dan Petrescu nu s-a simțit bine pentru a veni la conferința de prezentare după revenirea în Gruia!

CFR Cluj a anunţat, printr-un comunicat oficial, faptul că întâlnirea cu jurnaliştii se amână din cauză că Dan Petrescu se simte rău, acuzând schimbarea de fus orar şi a drumului de întoarcere din China.

Din cauza oboselii acumulate în ultimele zile, a orelor multe petrecute în avion şi a lipsei de odihnă, antrenorul nostru, Dan Petrescu, nu se simte bine pentru a participa la conferinţa de presă de astăzi, iar din aceste motive conferinţa va fi amânată pentru săptămâna viitoare, la o dată pe care o vom anunţa ulterior. Atât clubul CFR Cluj, cât şi Dan Petrescu vă mulţumesc pentru înţelegere„, scrie în comunicatul emis de club.

Dan Petrescu este al patrulea antrenor al CFR-ului în acest sezon, după ce a început campionatul cu Edi Iordănescu, căruia nu i s-au dat prea multe minute oficiale pe banca din Gruia.

„Bursucul” câştigat Supercupa României, dar după prima etapă din Liga 1 a fost demis, iar în locul lui a venit portughezul Antonio Conceicao. Şi tehnicianul lusitan a fost demis, poziţia sa fiind ocupată de Alin Minteuan, care a înregistrat numai victorii la CFR, patru în campionat şi una în Cupa României.

Dan Petrescu va încasa un salariu de 20.000 de euro pe lună, după ce la Guizhou câştiga nu mai puţin de 80.000 de euro lunar. Fostul fundaş dreapta va semna pe doi ani cu CFR Cluj.

Două titluri de campion a cucerit Dan Petrescu în cariera sa: cu Unirea Urziceni şi CFR Cluj, la care se mai adaugă o Supercupă a României cucerită cu ASA Târgu Mureş.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.