Dan Voiculescu il ameninta pe Traian Basescu cu acuzatii grave de spalare de bani

Omul de afaceri si fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat vineri ca are dovezi oficiale, clare, de la procuratura care vor duce la redeschiderea dosarului de spalare de bani al presedintelui Traian Basescu.

dan voiculescu

„Am dovezi oficiale, concrete, voi cere redeschiderea cazului de spalare de bani a lui Traian Basescu. Am hartia clara de la procuratura ca Basescu a depus bani cash in banca. Peste 100.000 de euro, cred ca mai sunt si alte sume. Au fost depusi in anii trecuti. Dosarul va fi redeschis pentru ca a depus bani cu sacosa in banca ceea ce e ilegal in Romania.

El si fiica sa sunt implicati. Dosarul a fost inchis, dar se va redeschide, asa cum s-a intamplat si cu dosarul meu.

Am primit documente oficiale pe care le voi prezenta. E vorba despre faptul ca s-au depus bani cash. Documentul atesta ca s-a depus o suma de bani cash in cont, ceea ce e ilegal”, a explicat Voiculescu.

Potrivit informatiilor aparute in presa de-a lungul timpului, Traian Basescu ar fi avut un dosar pentru spalare de bani, care a fost insa inchis cand a dobandit calitatea de presedinte.

Dosarul presedintelui ar fi legat de o tranzactie imobiliara, in care Traian Basescu a cumpărat un teren in Băneasa cu 1.000.400.000 lei vechi pentru a-l vinde mai târziu cu 12 miliarde de lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.