Daniel „agentul 007” Craig, cel mai bine plătit spion de la Hollywood

Actorul Daniel Craig, în vârsta de 44 de ani, urmează să încaseze 50 de milioane de dolari pentru următoarele două filme cu agentul 007, James Bond. Deşi iniţial a afirmat că nu-şi mai doreşte să joace în această serie, se pare că starul britanic a fost înduplecat de suma colosală. El devine astfel cel mai bine plătit agent secret din branşa spionilor de pe marele ecran.

După ce a văzut succesul răsunător pe care l-a avut noul film „Skyfall”, care a adunat în două săptămâni aproape 800 de milioane de dolari, Daniel Craig s-a răzgândit şi a acceptat să fie în continuare agentul 007, următoarea peliculă fiind programată pentru anul 2014.

Starul de 44 de ani se bucură şi de un onorariu fabulos. Spre exemplu, în 2006, pentru „Casino Royale”, Craig a primit „doar” trei milioane de dolari, iar în 2008, pentru „Quantum of Solace”, a încasat şapte milioane. Chiar dacă Daniel Craig va încasa 50.000.000 de dolari pentru următoarele două filme, actorul trăieşte surprinzător de modest. Conduce un Audi A6, locuieşte într-o casă dintr-un cartier modest din Londra, Anglia, şi poartă haine ponosite, pentru că nu suportă să se dea în stambă cu îmbrăcăminte de fiţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.