Înfrângere usturătoare pentru baschetbalistele de la „U”, 37-53 cu CS Târgu Mureş

Baschetbalistele Universităţii Cluj au suferit o nouă înfrângere pe teren propriu, în confruntarea cu formaţia CS Nova Vita Târgu Mureş, scor 37-53, într-o partidă ce a contat pentru etapa a XIII-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

foto: silviucristeaphotography.blogspot.ro

Elevele pregătite de Dan Gîrleanu au fost conduse pe toată durata meciului, nereuşind să le pună prea mari probleme adversarelor de astăzi. După primul sfert, erau patru puncte diferenţă în favoarea echipei oaspete (10-14), dar în sfertul al doilea scorul a luat proporţii (21-38). După pauza mare, clujencele au reuşit să marcheze doar trei coşuri în sfertul al treilea, scorul devenind 24-49.

Cea mai bună marcatoare a Universităţii a fost Flavia Ferenczi, cu 9 reuşite, urmată de Marta (5), Pop N. (5), Precup (4), Pop A. (4), Pricop (4), Meszaros (2), Pătruţ (2) şi Szocs (2).

„Meciul de pregătit l-am pregătit, ştiam schemele lor, dar asta-i materia, dacă ne dăm cu mingea în cap una la alta nu prea mai am ce să zic, tot lucru dar materia umană a noastră lasă de dorit. Se putea mai mult, puteam să câştigăm, s-a şi văzut, un sfert, două minute cred că, am fost acolo, dar din păcate emoţiile şi presiunea care a fost pe ele şi-a spus cuvântul. Am intrat şi la vestiare şi le-am spus că se poate, 17 puncte cu câte am intrat la pauză nu-s un capăt de cer, dar se pare că n-a fost de ajuns. Plecăm mâine la Timişoara pentru turneul U23 şi fară Flavia Ferenczi va fi greu. pe care sperăm să o recuperăm (n.r. accidentată în sfertul al treilea în zona muşchilor)”, a declarat antrenorul Universităţii, Dan Gîrleanu.

În următoarea etapă, „studentele” se vor deplasa în fieful Universităţii Alba-Iulia, sâmbătă, 8 decembrie 2012.

foto Silviu Cristea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.