Dăruieşte un zâmbet de Crăciun la Polus

Polus Center împreună BW Photo Booth organizează în perioada 11-22 decembrie 2015, campania „Dăruieşte un zâmbet de Crăciun”. În cadrul acestei campanii toţi clienţii centrului comercial care îşi vor face fotografii cu Moş Crăciun pot oferi donaţii către Asociația Autism Transilvania.

Clujenii sunt invitaţi cu mic cu mare la Atelierul lui Moș Crăciun ce se desfăşoară în Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii din Polus Center, în perioada 11-22 decembrie 2015. În cadrul evenimentului toţi cei prezenţi îl vor cunoaște pe Moș Crăciun și vor putea face o fotografie cu acesta. Amintirea acestui moment poate aduce o bucurie celor 94 de copii de la Asociația Autism Transilvania. O parte din încăsari vor fi donate pentru a sprijini proiectele asociaţiei.

„Mulţumim partenerilor pentru oportunitatea de a informa clujenii despre nevoile copiilor cu autism. Din donaţiile oferite cu drag de clujeni vom achiziţiona materiale educative speciale pe care le vom folosi în activiţătile terapeutice. Vă suntem recunoscători fiecaruia pentru bucuria pe care o faceţi copiilor noştri.” a declarat Nicoleta Niste, director executiv al Asociaţiei Autism Transilvania.

Campanie desfășurată în perioada 11-22 decembrie 2015, cu sprijinul Polus Center Cluj în parteneriat cu BW Photo Booth.

Dăruieşte un zâmbet de Crăciun la Polus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.