Legea junglei pe strazile Clujului! Oglinzile masinilor parcate pe strada I.C. Bratianu au fost distruse de un individ necunoscut! „Criminalistica” a intrat pe fir

Un clujean care locuieste pe strada I.C. Bratianu din Cluj-Napoca a semnalat pe pagina sa personala de facebook, alaturi de mai multe fotografii mai mult decat edificatoare, faptul ca o serie de masini parcate pe aceasta strada au ramas fara oglinzi, acestea fiind distruse sau rupte in pragul noptii de unul sau mai multi indivizi ramasi deocamdata necunoscuti.

Barbatul a facut plangere la politie, acolo unde s-au aflat si alti soferi pagubiti. Se pare ca actiunea a fost pusa in scena de un singur individ, ramas deocamdata neidentificat si care ar fi actionat si in zona Piata Stefan cel Mare.

„Un dement (se pare ca au fost doi) a rupt toate oglinzile dreapta de la mașinile parcate de pe str. I.C. Bratianu din Cluj. Și a spart și o lunetă. Poliția nu se deplasează la fața locului, ci trebuie să mearga proprietarii să facă individual plangere.

Update: la Politie m-am intalnit si cu alti nefericiti. Se pare ca retardatul a actionat si in P.ta Stefan cel Mare, lângă Opera.

Jos palaria pentru cei de la Criminalistica care își fac treaba ca la carte”, a fost mesajul postat de clujeanul Marius Panfiloiu.

Serviciul Criminalistic al Politiei Cluj s-a deplasat la fata locului pentru a lua probe si a incerca sa identifice faptasul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.