A fost stabilită perioada când vor avea loc Zilele Clujului 2017! Tema ediției este „Clujul se conectează”

Festivalul de suflet al clujenilor, care a devenit deja o traditie in inima Transilvaniei, va avea loc in acest an in perioada 25-28 mai. Zilele Clujului deschide sezonul marilor festivaluri clujene si reunește toate categoriile de vârstă prin diversitatea evenimentelor sale.

Eveniment de referinta pentru locuitori si turisti, cu peste 250.000 de participanți în cele 4 zile ale ediției din 2016, Zilele Clujului este primul eveniment de anvergură din an, dintre festivalurile devenite veritabile „branduri de Cluj”.

Hai cu o propunere!

Pe parcursul celor 7 ani, de cand a fost lansata aceasta sarbatoare, „Zilele Clujului” a crescut armonios, reusind sa atinga un public extrem de larg si in acelasi timp, un standard de calitate ce reflecta orasul caruia ii este dedicat – conectat, creativ, dinamic, multicultural.

Evolutia acestui eveniment se datoreaza unui element cheie – implicarea societatii în fiecare an, din ce in ce mai multi clujeni, persoane de toate varstele, ONG-uri, instituții si companii se alatura echipei Primariei. Implicarea acestora in mod activ duce la crearea unui eveniment de exceptie.

Tema editiei 2017 este „Clujul se conecteaza / Connecting Cluj” – o cupola care permite multa creativitate, descoperire, schimbare si imbinare.

Primaria Cluj-Napoca vine si in acest an cu invitatia de a transmite propuneri, idei de evenimente si activitati care sa se incadreze in aceasta tema. Asteptam propunerile dumneavoastra pana la data de 18 aprilie 2017, la adresa de email [email protected].

Apel pentru voluntari

Primaria Cluj-Napoca ii invita alaturi de echipa „Zilelor Clujului” pe toti cei care doresc sa afle cum se construieste „festivalul care conecteaza orasul”.

Pe cine cautam? Chiar pe tine!

–> sa ai 18 ani impliniti pana in data de 25 mai 2017

–> sa fii o persoana usor adaptabila, responsabila, implicata si descurcareaţa

De ce sa te inscrii?

–> pentru ca vei contribui la un festival recunoscut nu doar pentru calitatea programelor, dar si pentru varietatea si organizarea lor;

–> pentru experienţa şi cunoştinţe noi in producţia de evenimente;

–> pentru distractie, prieteni noi si oameni interesanţi;

Perioada de recrutare este 5-30 aprilie 2017.

Formularul de inscriere pentru voluntari se va gasi incepand cu data de 5 aprilie pe site-ul www.zileleclujului.ro sau la Centrul de Informare pentru Cetaţeni al Primariei Municipiului Cluj-Napoca, Str. Moţilor nr. 7.

Acesta poate fi trimis la adresa de email [email protected] sau depus atat la Centrul de Informare pentru Cetaţeni, Str. Moţilor nr. 7, cat si la primariile de cartier. Fiecare aplicatie va fi insotita de o poza tip buletin sau va fi transmisa online.

Chevalier Volunteer

Pentru ca „Zilele Clujului” nu ar putea da viata orasului fara echipa de voluntari, Primaria Cluj-Napoca a pregatit o serie de surprize pentru cei care se remarca in timpul festivalului. Mai multe detalii, in curand!

Va invitam si in acest an sa fiti alaturi de noi pe parcursul celor 4 zile de „conectare”, in perioada 25-28 mai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.