David Ciceo, reales in conducerea Consiliului International al Aeroporturilor

david ciceo

Directorul Aeroportului International „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, David Ciceo, a fost reales membru în conducerea Consiliului Internaţional al Aeroporturilor, Regiunea Europa (ACI Europe).

Cu ocazia celei de-a 24-a Adunări Generale a ACI Europe, desfășurată la Frankfurt, în perioada 16-18 iunie 2014, David Ciceo, director general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj şi preşedintele Asociaţiei Aeroporturilor din România, a candidat pentru un nou mandat de membru în Consiliul Director al acestei asociații, reprezentând aeroporturile din sub-regiunea de est a Europei.

Competiția din acest an a fost una foarte puternică, existând două locuri disponibile pentru sub-regiunea de est și 4 persoane care și-au depus candidatura, directorii generali ai aeroporturilor Cluj, David Ciceo, din Vilnius, Gediminas Almantas, din Budapesta, domnul Jost Lammers și din Varșovia, domnul Michal Kaczmarzyk.

În cadrul ședinței din data de 17 iunie 2014, Ciceo a fost reales pentru un nou mandat de 3 ani, obtinand cel mai mare număr de voturi din partea reprezentanților aeroporturilor europene.

Activitatea clujeanului David Ciceo pe parcursul primului mandat în cadrul Consiliului Director ACI Europe s-a concentrat pe susținerea inițiativelor acestei organizații ce au avut ca scop reprezentarea intereselor aeroporturilor în relație cu instituțiile relevante la nivel național și comunitar. Acțiunile întreprinse, contribuția adusă și rezultatele obținute au primit aprecieri
din partea conducerii ACI Europe de nenumărate ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.