De 1 Decembrie, alături de „U” Cluj! Fanii s-au strâns în fața stadionului la doi ani de la dezvelirea statuii lui Mircea Luca

Aproximativ 100 de fani ai Universității Cluj s-au întâlnit marți, de Ziua Națională a României, în jurul amiezii, în fața stadionului Cluj Arena pentru a marca împlinirea a doi ani de la dezvelirea statuii fostei glorii a clubului, dr. Mircea Luca.

fani u cluj 1 decembrie 2015

Tehnicianul echipei, Mihai Teja, și-a respectat promisiunea față de suporteri și a venit, alături de jucători și staff-ul tehnic, la întâlnire, dar a evitat să comenteze zvonurile apărute în presă cu privire la plecarea sa la ASA Târgu Mureș, precizând că este în continuare antrenorul echipei, cel puțin până la sfârșitul anului.

Fanii au cântat imnul „Deșteaptă-te române”, „Slavă ție, studenție…” și i-au scandat numele lui Remus Câmpeanu, prezent și el la eveniment.

„Mi-a făcut plăcere să revin aici, să mă întâlnesc cu suporterii. Am fost printre norocoșii care au fost antrenori aici și am apucat să iau parte și la dezvelirea acestei statui, iar atunci am simțit spiritul Universității și al suporterilor, pe care îl trăiesc zi de zi. Tot timpul mi-am dorit să mă întorc la Universitatea Cluj.

Pentru mine galeria Universității este cea mai frumoasă din țară. Nu s-a mai întâmplat niciodată în cariera mea scurtă de antrenor ca o galerie să îmi strige numele și va rămâne tot timpul în sufletul meu”, a declarat antrenorul Mihai Teja.

Universitatea Cluj se deplasează sâmbătă, 5 decembrie, la Arad, pentru a disputa ultima partidă din acest an, împotriva revelației ligii a 2-a seria vestică, Șoimii Pâncota. Partida va avea loc de la ora 11:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.