De ce ai nevoie de un suport de telefon pentru bicicleta? Afla acum tot ce te intereseaza

Indiferent ca folosesti bicicleta pentru a merge uneori in mici excursii prin oras sau prin natura, ori te folosesti zi de zi de ea ca mijloc de transport, este clar ca ai nevoie de anumite dotari care sa iti poata asigura siguranta pe termen indelungat. Partea buna e ca una dintre aceste dotari necesare o ai deja la tine zi de zi si o folosesti mai mereu pentru toate scopurile: telefonul. Insa, din pacate, fara un suport de telefon pentru bicicleta pe care sa te poti baza la nevoie, nu iti va fi util in aventuri.

In momentul in care incepi sa cauti un suport de telefon pentru bicicleta vei observa ca exista numeroase variante pe piata, astfel ca intrebarea cea mai dificila devine cum poti alege cel mai bun model. Un suport de telefon pentru bicicleta este la fel ca un suport pentru un computer de „bord” al unei biciclete, vine fixata cam in acelasi stil, in acelasi loc si are acelasi rol: de a-ti tine telefonul aproape la nevoie.

Alege suportul pentru telefon care ti se potriveste

Poti alege un suport de telefon pentru bicicleta cu carcasa – astfel vei avea de fapt un suport care vine prins de barele bicicletei tale, cu o carcasa in care iti vei putea aseza telefonul. Carcasa insa trebuie sa fie exact pe modelul telefonului, pentru a putea fi marimea corecta. In unele cazuri aceasta carcasa poate sau poate s anu fie rezistenta la ploaie, depinde de alegerea ta. In general insa, acest tip de suport de telefon pentru bicicleta iti va da posibilitatea sa folosesti telefonul fie in modul portret sau in modul landscape, depinzand de ce ai nevoie.

Un suport de telefon pentru bicicleta universal – aceste suporturi sunt similare ca si cele mentionate anterior, insa nu functioneaza pe principiul de a avea o singura carcasa speciala pentru telefon. In loc de aceasta carcasa folosesc o modalitate de prindere mai universala si iti vei putea astfel fixa telefonul chiar daca ai deja pe acesta o husa de protectie. Cel mai mare si evident avantaj la acest tip de suport de telefon pentru bicicleta este faptul ca nu va trebui sa cumperi altul in momentul in care iti schimbi telefonul sau vrei sa folosesti bicicleta cu un alt telefon.

O husa tip geanta – in cazul in care nu vrei sa iti ingreunezi bicicleta asezand diferite tipuri de suport pe brate, aceasta este varianta optima pentru tine. Astfel, cel mai mare avantaj pe care il are un astfel de suport de telefon pentru bicicleta este faptul ca in husa vei avea putin spatiu de depozitare, pentru eventuale hartii sau acte si husa este transparenta, astfel ca vei vedea clar ecranul telefonului. Cea mai mare intrebare pe care va trebui sa ti-o pui este daca husa e dintr-un material destul de rezistent in fata intemperiilor pentru a-ti proteja telefonul si daca vei putea folosi eficient ecranul tactil al telefonului odata ce e in husa. De asemenea, pozitionarea la acest suport de telefon pentru bicicleta este diferita, astfel ca pentru a vedea apelurile sau mesajele poate vei fi nevoit sa te opresti din drum.

Unde gasesti suportul perfect?

Acestea sunt doar cateva exemple mari de suporturi pe care poti sa le achizitionezi pentru bicicleta ta. Pentru o gama mai variata din care sa alegi si pentru cele mai bune preturi de pe piata, poti arunca o privire pe site-ul celor de la mosionroata.ro.

Daca vrei sa gasesti imediat un suport de telefon pentru bicicleta, aici il ai pe cel pe care il cauti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.