De ce sunt des solicitate echipele de alpinisti utilitari in zilele noastre

Nevoia de specialisti in lucrari la mare altitudine exista de mult timp, cel putin de la aparitia cladirilor tot mai inalte.

Toate lucrarile la mare altitudine sunt efectuate de alpinisti utilitari, care au primit o pregatire speciala si sunt calificati in utilizarea echipamentelor speciale.

Echipa de specialisti AlpinMax ofera proceduri de lucru adaptate fiecarui proiect si planificare strategica – planifica fiecare pas al muncii in avans si ofera servicii stress free clientilor sai.

Cu o experienta de peste 16 ani, echipa de alpinism utilitar pretinde garantia calitatii pentru fiecare lucrare/montaj si desigur utilizarea materialelor de calitate premium de fiecare data.

Astfel, lucrul la inaltime este specific numai echipelor de alpinisti utilitari care presteaza servicii de:

  • Publicitate
  • Constructii
  • Industriale
  • Intretinere si Curatenie
  • Montaje

Nici un alpinist nu va intreprinde aceasta sarcina fara echipament special. In plus, toti specialistii sunt atestati pentru lucrul la inaltime si respecta normele IRATA. Echipamentele de lucru sunt Petzl (liderul in domeniu) a caror verificare se face la fiecare 6 luni.

In ce domeniu sunt solicitate seviciile alpinistilor utilitari

Nevoia de alpinism industrial este deosebit de urgenta in marile orase, unde exista multe cladiri inalte. Cu cat se construiesc mai multe cladiri inalte, cu atat mai multe lucrari vor fi efectuate de alpinistii industriali in viitor. Fara a utiliza schele greu de manevrat, alpinistii industriali pot efectua rapid si eficient orice lucrare la inaltime. Acestia pot repara, vopsi, reconditiona sau izola o fatada, pot etansa imbinarile, pot curata ferestrele sau pot indeparta gheata.

Pe franghie se ajunge la inaltimea tinta folosind tehnici de catarare. Acesta este motivul pentru care calificarile unui specialist in alpinism utilitar sunt considerate a fi unice.

Cu ce trebuie sa se confrunte alpinistii utilitari?

Desigur, cea mai importanta calitate a oricarui alpinist este sa nu se teama de inaltime, dar aceasta profesie necesita si o buna conditie fizica. Avand in vedere ca lucreaza in aer liber, trebuie sa suporte toate schimbarile climatice, inclusiv iernile geroase.

Astfel, chiar daca alpinismul nu este o munca usoara,  principalul sau avantaj este ca este mereu solicitat si bine platit.

Alege si tu sa lucrezi cu o echipa de specialisti in domeniu si scapa de griji!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.