De Mărțișor, Toto Cutugno le-a oferit româncelor un sărut virtual și un mesaj video

După poezia pe care a dedicat-o tuturor româncelor de 1 Martie, Toto Cutugno le face altă surpriză reprezentantelor sexului frumos! Artistul a înregistrat un mesaj video în care le transmite un sărut virtual, le urează o primăvară frumoasă, plină de iubire și de noroc și le invită la concertul său de la Cluj-Napoca, din 13 Martie, care, promite el – va fi o petrecere fantastică!

Mesaj Toto

„1 martie. Felicitări tuturor femeilor și o primăvară frumoasă, plină de iubire și de noroc de 1 martie! Un sărut pentru toate femeile. Apoi vă reamintesc că pe 13 Martie, la Sala Polivalentă, la Cluj Napoca, va fi un concert, deci, veniți de oriunde ați fi, din București sau din orice colț al României, pentru o petrecere fantastică, toți împreună. Nu uitați! Sala Polivalentă! Cluj Napoca!”, așa sună mesajul lui Toto Cutugno pentru doamnele și domnișoarele din România. Acesta a pregătit pentru fane chiar și un mărțișor handmade – a arătat ecranul telefonului său, unde apăreau două păpuși, îmbrăcate în costume naționale tradiționale românești.

Mesajul de 1 Martie al carismaticului cantautor poate fi vizionat aici:

Așa cum spune și celebrul italian în filmuleț, „petrecerea” va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00. Evenimentul dedicat Zilei Femeii le va aduce fanilor, dar mai ales fanelor, cele mai iubite piese ale sale, de la „L’Italiano” și „Serenata” la melodiile special compuse pentru reprezentantele sexului frumos!

Cei care inca nu si-au rezervat un loc in sala pot achizitiona bilete de la casieria Salii Polivalente, de la Libraria Librarium Universitatii, de la agentia de bilete a Teatrului National, de la standul Ticketnet din Cora, de la standul Ticketevent din Iulius Mall, de la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si din agentiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, TICKETNET.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.