Liceeni, pregătiți-vă, începe ediția a 15-a Lic-Art! Nu te poți numi licean dacă n-ai trecut pe la Festivalul National de Arte pentru Liceeni!

Ati auzit? Este in plina desfasurare editia a 15-a a celui mai mare concurs de arte – LicArt, coordonat de omul de cultura si jurnalistul Radu Herjeu.

anunt-fb-incepere-licart-2015-1

Asta inseamna ca, daca esti licean, iti place sa faci fotografii sau scrii poezii, locul tau e la Festivalul National de Arte pentru Liceeni. Deci trebuie sa intri imediat pe www.licart.ro si sa te inscrii. Motive ar fi destule. Am putea incepe cu premiile, cele mai mari acordate in Romania, la astfel de competitii (ele vor ajunge si anul acesta la 15.000 de lei). Si cu numarul de participanti. Anul trecut au fost peste 1500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut si apreciat pentru talentul tau. Plus ca site-ul concursului si pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Sa continuam cu posibilitatea de a interactiona cu tineri din toata tara si cu sansa de a merge in cea mai tare Tabara de Creatie! Da, pentru ca toti finalistii merg o saptamana la munte, la work-shop-uri si distractie! Si, foarte important, poti fi remarcat de una dintre personalitatile marcante din domeniile fotografic si literar care sprijina acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemneaza castigatorii.

In primele 8 saptamani ale concursului s-au inscris peste 1000 de liceeni. Pana acum au fost desemnati semifinalisti 85 dintre ei. Aici si aici gasiti creatiile lor care merg mai departe spre finala! Dar si tu ai sansa ta sa ajungi acolo! Mai ai 7 saptamani la dispozitie sa iti inscrii in concurs fotografiile si poeziile!

E timpul sa incurajam frumosul din tineri!

Prin toate componentele sale, concurs si comunitate, LicArt ramane, in aceasta perioada dificila pentru cultura si arta, printre prea putinele spatii de afirmare a valorii, in care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuti si intelesi. Asa ca nu intarzia sa devii licartist, inscriindu-te in cea mai tare competitie de la noi, la una sau la ambele sectiuni – poezie si fotografie (cu categoriile alb-negru, portret si diverse)!

LicArt este organizat de Clubul Noua ne Pasa, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Ministerul Tineretului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.