Debut cu dreptul în noul sezon: „U” Mobitelco – Dinamo 79-68!

Universitatea Mobitelco BT Cluj-Napoca a debutat cu dreptul în noua ediţie a Ligii Naţionale de Baschet, după ce a învins Dinamo Bucureşti cu scorul de 79-68 (20-17, 19-16, 19-15, 21-20).

„U” Mobitelco a câştigat fără emoţii în prima etapă a sezonului regulat 2012-2013, pe teren propriu, împotriva formaţiei Dinamo Bucureşti, într-o partidă pe care clujenii au controlat-o din primul sfert.

Niksa Bavcevic a aruncat în luptă, aşa cum ne-a obişnuit, mulţi tineri în confruntarea cu bucureştenii. Astfel, i-am putut vedea la lucru pe Marius Ciotlăuş, Mario Lazăr, Bogdan Pogăcean sau Alexandru Pop.

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Vedran Nakic, iar Nikolov a oferit celor 1.500 de spectatori prezenţi în Sala Sporturilor „Horia Demian” un spectacol pe cinste cu o serie de execuţii speciale, nelipsind celebrul „slam-dunk”.

Marcatori: Barnette (12 pct), Nikolov (14 pct), Baciu (4 pct), Wright jr. (15 pct), Kuti (1 pct), Ciotlăuş (6 pct), Nakic (21 pct), Lazăr (6 pct).

Niksa Bavcevic: „Sunt mulţumit de victorie , dar nu şi de meci pentru că nu acesta este modul nostru de a juca. Am întâlnit pe Dinamo şi în Cupa României, am câştigat uşor şi jucătorii nu au luat în serios această partidă. Îmi cer scuze suporterilor şi îi asigur că nu acesta este jocul nostru. Jucătorii merită sa fie criticaţi şi chiar pedepsiţi pentru jocul de azi pentru că nu putem reprezenta culorile clubului „U” Mobitelco cu această evoluţie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.