Parada elefanţilor circului Gartner, bucuria copiilor!

Circul Gartner, aflat în Cluj-Napoca în perioada 4-14 octombrie, a ales o modalitate inedită de a-şi promova spectacolele, printr-o paradă de elefanţi pe străzile oraşului. Astfel, duminică dimineaţa, începand cu ora 11:00, doi elefanţi au făcut furori în rândul copiilor şi chiar al adulţilor.

Parada elefanţilor a pornit de la sensul giratoriu de pe strada 1 Decembrie 1918, din cartierul Grigorescu, până la podul Napoca (zona hotelului Napoca), unde mulţimea a asistat la o scurtă demonstraţie de dresaj.

Animatorii circului german au oferit copiilor şi celor prezenţi invitaţii la spectacolele care vor avea loc în zona Expo Transilvania.

 

7 thoughts on “Parada elefanţilor circului Gartner, bucuria copiilor!

 1. INCETATI SA VA MINTITI COPII!!Pentru ca:sclavii nu pot fi fericiti!
  Puneti-va in locul elefantilor care in restul timpului stau in lanturi!Si sunt tortionati ca sa execute diferite numere imbecile de dresaj.Circul cu animale este al trecutului,arata mentalitatea barbara a omului.

  Citate pentru cei fara compasiune mila si iubire pentru cei condusi de egoism :

  -Ma dedic in egala masura drepturilor animalelor ca si pentru drepturile omului.Acesta ma face un om complet-Abraham Linkoln.

  -Maretia si progresul moral al unei natii se poate vedea dupa felul in care sunt tratate animalele-Mahatna Ghandi.

  -Primul lucru pe care omenirea ar trebui sa il faca este de a se abtine,de a face rau animalelor-Albert Eistein.

  ATENTIE:toti cei care sunt impotriva celor scrise de mine,toti cei care ma critica pentru eventualele greseli gramaticale survenite din cauza neatentiei si a tastaturii rele de care momentatn dispun sunt oameni care:se si simt in vina dar orgoliul nu le da pace si intoleranta si:ataca,ori:oameni lasi si slabi care isi varsa neputintele pe animale delectandu se la vederea fiintelor inlantuite dominate cu biciul .

 2. Bucuria copiilor… Cum ar putea fi considerata suferinta unor animale care nu au ce cauta in compania omului, ‘bucuria copiilor’? Oare omenirea si-a pierdut chiar orice urma de constiinta in folosul unui castig imediat? E infiorator!!!!!

 3. Oamenii aceia sunt niste monstri, care nu urmaresc decat castigul imediat de pe urma chinului cumplit al acelor animale, pe care le-au folostit de aceasta ca pe niste reclame ambulante! Si mai infiorator mi se pare insa entuziasmul spectatorilor… Paine si circ, atat mai are omenirea 🙁

 4. Parintii trebuie sa inceteze sa caute bucuria copiilor lor prin orice metoda! Priviti adevarul…. animalele chinuite nu sunt o distractie! Educati-va copiii corect! Trebuie inoculate sentimente precum : compasiunea, dragostea, aprecierea vietii (indiferent de forma ei) . Altfel, vor ajunge niste adulti ratati! Sa stii Paula….PAINE SI CIRC! Atat!

 5. Multumesc tutor care au comentat cu compasiune mila si iubire fata de toate fiintele!
  -Circul precum si alte forme de cruzimi trebuiesc boicotate.Omenirea sufera si datorita faptului ca provoaca suferinta inutila altor fiinte tot ce se face se revarsa asupra faptasului e legea atractiei sau:ce semeni aia culegi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.