Declarația lui Emil Boc care îi va înfuria pe șoferi: „Autobuzele sunt goale. Nu mașinile trebuie să aibă prioritate în orașe”

Primarul Emil Boc a făcut în această dimineață o declarație care îi va înfuria pe șoferi. Edilul le recomandă clujenilor să renunțe la mașină și să aleagă mijloacele de transport în comun deoarece autobuzele sunt goale.

„Am văzut o analiză care zicea că e coadă la mașini, dar autobuzele sunt goale. Ar trebui să ne dea de gândit aceast lucru.

Să nu uităm că transportul în comun rămâne prioritatea dacă vrem să circulăm în orașe. În orașe nu mașinile trebuie să aibă prioritate, ci pietonii, transportul public, bicicletele, liniile dedicate pentru autobuze. Acolo este soluția, nu fiecare în mașină. Asta înseamnă că vom sta mult în trafic„, a declarat primarul la Napoca Live.

2 thoughts on “Declarația lui Emil Boc care îi va înfuria pe șoferi: „Autobuzele sunt goale. Nu mașinile trebuie să aibă prioritate în orașe”

  1. Clujul nu este proprietatea ta privata, sa faci doar ce vrei tu pe ea, domnule primar! Nici macar in ultimul mandat de primar, caci altul cu siguranta nu vei mai prinde! Cu ce drept le impui tu cetatenilor sa circule cu autobuzul? Cu ce drept te-ai apucat sa reduci numarul benzilor de circulatie? Ti s-a parut ca traficul este prea lejer? Si mai si minti ca faci totul in folosul cetatenilor! RUSINE SA-TI FIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.