Produs de Cluj ajunge la Deva în acest weekend

Timp de trei zile Deva se transformă în capitala tradițiilor românești, fiind gazdă a pieței volante organizate de Consiliul Județean Cluj prin Asociația Produs de Cluj, în parteneriat cu Deva Shopping City.

Între 14 și 16 mai, în parcarea mall-ului, aproximativ 40 de artizani și producători din județele Cluj și Hunedoara, precum și invitați speciali din alte județe, vor expune roadele muncii lor din atelier sau din fermă.

Pe standurile pieței volante Produs de Cluj vor fi aduse direct din ferme produse naturale din carne, brânzeturi, dulcețuri și sucuri naturale, prăjituri, ciocolată și pâine de casă, vinuri și miere de albine.

Artizani pricepuți vor aduce cu ei costume populare din zona Transilvaniei, accesorii și podoabe lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau sculptate în lemn.
În conformitate cu normele legale în vigoare, accesul în incinta pieței va fi condiționat de purtarea măștilor de protecție și respectarea distanțării sociale. Intrarea și ieșirea din incintă vor fi marcate distinct, iar la fiecare stand vor fi amplasate dozatoare cu soluție pentru dezinfectarea mâinilor.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu Deva Shopping City, prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.