DeLonghi construieste inca o fabrica la Jucu pana la toamna

Compania italiană DeLonghi a depus documentele pentru autorizare si avizare pentru construirea celei de-a doua fabrici în comuna clujeană Jucu, unde urmează să fie produse componente pentru expresoarele de cafea care se fabrică în prima fabrică, cea pe care compania a achiziţionat-o de la Nokia.

tetarom

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a precizat că documentele pentru construirea fabricii la Tetarom III au fost deja depuse.

„Cea de-a doua fabrică ar trebui să fie finalizată până în toamna acestui an. Decizia de construire a celei de-a doua unităţi de producţie a fost luată pentru a nu se mai importa componentele pentru expresoare, ci a le produce la Jucu. Noua fabrică va însemna şi noi locuri de muncă, ceea ce înseamnă că investiţia DeLonghi din Jucu se dezvoltă”, a declarat Uioreanu.

DeLonghi a început producţia la fabrica din Jucu în martie, iar aici sunt asamblate expresoare de cafea de uz casnic. Atunci, Massimo Paronitti, managerul companiei italiene, anunţa că sunt angajaţi o sută de oameni.

Investiţia din Parcul Industrial Tetarom III se ridică la aproximativ 30 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.