DeLonghi, noul sponsor al Universității Cluj! Liderul generației Under 18 a României a semnat cu „Sepcile rosii”

O nouă companie puternică devine parte din familia Universității Cluj și intră în rândul sponsorilor clubului. Este vorba de producătorul italian De’Longhi, un lider mondial de piață în cafea, confort, bucătărie şi îngrijire la domiciliu.

„Combinația unică dintre calitate, inovație și design a transformat compania lui De’Longhi într-un lider mondial în domeniul aparatelor electrocasnice. Grupul De’Longhi este numărul 1 în lume pe piața mașinilor de cafea espresso, însă vine și în întâmpinarea unei largi cereri în ceea ce priveşte aparatura electrocasnică.

De’Longhi își propune mereu să ofere consumatorilor aparate inovatoare de uz casnic, într-o combinație distinctă de stil și performanță, transformând întotdeauna conceptul de „zi cu zi” în ceva special”, se arata intr-un comunicat al clubului.

Liderul generației Under 18 a României a semnat cu „U”

Internaționalul Florin Burghele, legitimat ultima dată la Centrul Național de Pregătire Timișoara, a devenit al optulea transfer al clubului.

La cei 18 ani pe care îi va împlini la începutul lunii august, noul atacant al „sepcilor rosii” este unul dintre numele interesante pe care le propune echipa națională, la categoria sa de vârstă. Ultimul episod în care s-a remarcat a fost „dubla” amicală cu reprezentativa similară a statului Muntenegru, din primăvară, când „tricolorii” au bifat o înfrângere (1-3) și o victorie (2-1), iar Burghele a înscris câte un gol în fiecare partidă.

Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Jevrem Kosnic, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi și Marius Coman sunt ceilalți fotbaliști care s-au înțeles cu „U” în această pauză competițională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.